Maca peruanska a jej ucinky

Príspevok v téme: Maca peruanska a jej ucinky
Janinop

Zdravim..kupil som prasok macy peruanskej..cital som na neho same chvaly, ci uz ze zlepsuje libido, pomaha lepsiej erekcii, je proti unave a vela inych veci..ma s nou niekto skusenosti? Staci, ked budem pit dve cajove lyzicky denne? A mal niekto pozitivne ucinky co sa tyka zlepsenia erekcie, ci chuti na sex? Dakujem za informacie..

dolker

Tabletky na erekciu - hespac.com Lekár mi predpísal Viagru, ktorá mi fungovala, ale bola na mňa drahá. Zytax funguje aj za nižšiu cenu

SilviaMLNK

Ahoj,
Maca prášok je pre mňa TOP superpotravina.
Doprajem si ju každý deň a odkedy som ju zaradila do svojho jedálnička mád ďaleko viac energie.
Určite odporúčam. Pridávam tiež ďalšie dôvody sexifit.sk prečo užívať prášok Maca. Ak vás už toto nepresvedčí, tak potom už nič ;))

A verte mi, pomáha aj mužom, teda aspon ten môj je po nej ako !BÝK!

Golisová

Napríklad Maca Fresh sa nepraží, ale sa lisujú korene a získava sa extrakt. podrobnejšie v článku na -odkaz odstránený- -odkaz odstránený-

john peruan

je zaujimave vedet ze sa to mele a prazi a tak predava na trhu a v obchode v peru aj u nas, v peru na trhu som ale vydel cele korene v susenej forme bez prazenia, nechapem preco to prazia? ved prazenim sa nicia hodnoty tejto vysokohorskej repy? viete povedat preco sa to musi prazit?