je normalne ze moj partner navstevuje sexzoznamku?

füti

no možno sa nudí a len tak si číta. čo ja viem ťažko o niekom inom mi súdiť.

jako osobne by som nemal nejaký dôvod sa registrovať na takúto vec, možno len tak z haluze asi a skúsiť, ale žeby aj intenzívne hladať niekoho tak na to gule nemám asi. ale to som ja.

ked neodpísal tak možno ani nerieši a je to historické. čo ja viem ja by som to asi tak tragicky nevidel

simka00

neuveris uz som mu napisala neodpisal mi mne to pride ze sa len zaregistruje a to je vsetko a moze to robit len tak z nuty?casto je sam ale aj tak podla mna ked sa clovek zaregistruje na takej stranke tak mu ide jedine o realny sex s realnou osobou nie?

füti

no neviem. môže to mať z minulosti a len tak si pozerá alebo čo . čo ja viem ťažko ale keď chceš dôkaz tak nie je nič jednoduchšie ako mu napísať na tú sexoznamku.
len sa potom priprav na nejaké dôsledky, ak vôbec.

simka00

naburala som sa mu do jeho profilu a nikoho tam nema ziadne fotky s nikym si nepise nechapem a oto viac sa cudujem lebo je pozorny vkuse rozprava ze uz chce mat so mnou deti rodinu ze je bezo mna strateny vkuse mi vyvolava pise, kupi mi co mi na ociach vidi ako dokonaly chlap a sme spolu 4roky ide oto ze viem ze chodi na tie stranky ale nemam dokaz ze ma naozaj podvadza takze viem ze s tym neobstojim.no masaker ako schizofrenik.no uz ste sa s tym stretli?a keby som ho nevzrusovala tak by sa mu pri mne asi nepostavil nie?

füti

ale nebolo napísané či chlapák na tej sexzoznamke iba naťahuje pipíša nad nejakými odoslanými fotkami, alebo si tam len nejako mastí ego nejakým flirtovaním alebo tam reálne hladáj aj nejaké potešenie pomimo.

User_37597

no poslala by som takeho do zadku obzvlast keby zacne toto robit po 3-4 rokoch a vyssie.vtedy sa uz rata aj s buducnostou.a s osobou ktora si tam honcuje bakulu s inou babou na chate by som veru nechcela stravit ani kusok mojho zivota nieto celi.

alchemist

co je viem, to je kazdeho individualne, ja priatelku nemam, ale sexzoznamky nevyhladavam a ani nejake chatovacie socialne siete, z casu na cas kuknem nejake pecko :D ale zas na druhej strane mam kopec kamosov co maju priatelky a sexzoznamky navstevuju pravidelne... to je zakon schvalnosti ti co maju priatelku/sex pravidelne tak vyhladavaju nove moznosti, a ti co nevyhladavaju tak maju houby :D

Lulu2011

simka - nie su vsetci rovnakí ani zdaleka, len sa nemsies uspokojit s tym najhorsim, to je uplne zle, lebo tak nikdy nebudes stastna

predpokladam, ze si este mlada, tak, kde je problem? chces sa kazdy den triast, ci netrtka inde? musis si zacat vazit samu seba a pride aj dobry chlap do cesty

ako dlho ste spolu?