Prispevok na domacnst

TREXX

Mam 22 a davam tiez 100e mesacne a je v tom uz vsetko akurat si platim sam net a telefon zatial pohoda no keby mam ist byvat do nejakeho podnajmu by to bolo tahsie ...

Ontário

Po pár rozhovoroch s otcom dávam 100 €. Je v tom strava, nájom, elektrika, internet, voda, pranie, drogéria atď. Sám si platím poistku životnú, stavebné sporenie, paušál, kozmetiku ako spreje, voňavky a iné veci.

soffa

to je vec dohody medzi rodicmi a detmi.odo mna rodicia nikdy nic nechceli,ale ja som prispievala,a mama mi ich hned odkladala na vk.z principu 100 eur.

??!!??

ja už nedávam nič, ale keď som ca pred7 rokmi bývala u našich už vtedy som dávala 100 eur(3000 sk). keď sme rozrátali nájomne elektrika....+ strava takto tak proste vyšlo

nnn

Síce mám len čerstvo 20. Ale mama si nepýta nič. Nič jej neprispievam ale zato si nepýtam nijaké peniaze. Konečne som si našla brigádu síce len na 3 mesiace ale som rada že aj to. Mama to berie tak, sama mi povedala že jej nič nemusím dávať nech si radšej šetrím napr. na auto alebo na niečo čo budem potrebovať do budúcna keďže chcem ešte študovať.