Svrbenie dlani

Nika885

Ahojte
Mňa už týžden sfrbia dlane aj prsty...Cítim ako by mi horeli,nedá sa to už vydržať.
Sú úplne celé červené...Ale to sa deje keď sa dotknem vody,to je jedno akej ale neviem čo mám robiť
Keď prsty zohnem cítim trpnutie a zároveň teplo,ktore moc boli....Čo mám robiť???

Kýčera

Svrbko,spôsobuje Ti to pleseň,alebo nejaký druh alergie-kov/kľučky na dverách,.../,...ak sa vyhneš priamemu kontaktu s ňou,príznaky o niekoľko dní vymiznú.

orcikova

mam to aj ja,ale lwen niekedy svrbi ma to asom alergicka aj na slnko vtedy sa mi po rukach vytvoria cervene flaky,ktore do dvoch dni zmiznu bey liecby ,nikdy som to nemala iba teraz a touy mam 46 rokov

Svrbko

Ahojte mam podobny problem pupaciky na dlaniach zacervenane flaky,supu sa mi dlane a vsimol som si ze to mavam len v lete skoro v rovnakom obdobi ked sa mi nadpriemerne potia ruky.nepomaha nic ine len vzdy ked sa ruky zacnu potit dobre ich umyt a vysusit.a ono to samo prejde po urcitom case.navstivil som viac doktorov jak autobusovych zastavok a kazdy jeden mi povedal nieco ine a predpisal nezmyselne masticky ktore nezabrali.je to neprijemne ale da sa stym zit.

adtoni

Ahojte. Mavam tiez podobny problem so svrbenim dlani tak raz, dvakrat za rok. Mam na dlaniach aj take cervene pupaciky a potom sa mi dlane supu.
Mal som to uz aj predtym a vtedy som si par noci dal na dlane Canesten, lebo mi znamy povedal, ze to moze byt plesnove ochorenie a zabralo to. Jediny problem je, ze sa mi to vracia.

deka

Zdravím všetkých. Už asi tak mesiac pozorujem svrbenie pravej dlane. Najprv som si myslela, že to bude povera, že budem mať veľký výdavok, ale prestáva to byť srandou. Budím sa aj večer čo cítim že ma svrbí dlaň, niekedy v nej pociťujem teplo, ako keby mi horela. Priateľ ma postrašil že to sú vraj šľachy a že postupne sa mi budú deformovať aj prsty... zatiaľ žiadne pupáčiky ani vriedky nevidím... neviete poradiť?

lenka290

Svrbí ma dlaň.
Zbadala som na nej červené maličké bodky, či pupáčiky, ako keby popichané ihlou,sú naplnené takou vodičkou, či hnisom, nie je to veľmi vidieť ale je to na dlani. Trocha to aj svrbí.
Poradí mi niekto, čo to môže byť,či to niekto teraz niekedy mal a ako sa toho zbaviť??Už som to mala zmizlo to, ale je to znova na ruke. Či mi niečo škodí zo stravy??

emmaaa

Ja chodim na alergologiu uz dlhe roky, s tym to praveze nemam...
vzdy to trva asi dva tyzdne.., otrava, vsetky veci sa mi prichytavaju na ruky, bleee