stále jem

Príspevok v téme: stále jem
Monii

ahojte, stále mám chuť jesť, aj ked všetky chody mám sýte a dobre veľké porcie .. som strašne tenká, takže by mi to ani nevadilo, len mi už lezie na nervy stále jesť keksíky a chipsy a podobné záležitosti.. čo zdravšie by som mohla jesť aby som už nemala takú chuť niečo chrumkať? dakujem :)

simulienka

damy ponukam vam kvalitne produkty na chudnutie sama ich mam oskusane a za mesiac som schudla 7 kil bez ziadnej diety pozrite si moj album na pokeci nick je 77simonka77 alebo mi napiste na meil pre blizsie informacie77simonka77@azet.sk

Monii

hm to mas pravdu ze papam hluposti :) jem pravidelne, jablko si vzdy dam aspon 1 za den a pomaly bude aj mikulas tak budu mandarinky :D sem tam zvyknem este kukuricu z konzervi, to mam strasne rada :D a mam ten problem ze vobec nepijem, len rano pohar mlieka a po telesnej si troska dam ked som zadychana, inak nic :/ a dakujem za pomoc :)

Monii

ale ja sa potom psychicky zle cítim že som toho zase toľko požrala, neni mi ani zle ani nič také len nemám zo seba dobrý pocit, už mi prestali horálky chutiť, aj paprikové čipsy, už len slaninové teraz tlačím do seba, mila mi teraz tiež chutí .. :D radšej by som neičo zdravšie, predsa len nemám moc zuby v poriadku.. :)

blondula

ked nepriberas,chuti ti a nemas zdravotne problemy,tak si dopraj ! vies kolko ludi si tieto "dobroty" odopiera ? :D aj ja patrim do skupiny ked mozem jest uplne vsetko v hociakej porcii a nepriberam :D