Schudnutie s kapustovu polievkou-kúra s kapsulami

Get Fitter

zazraky sa nedeju - takze neexistuje ani ziadna zazracna kura, niekto chce zarobit na takych co nepouzivaju to co maju v hlavicke a uveria.
Takze spat k zakladom : zdravsie & menej papat + pohyb + cas ... Ach ta realita :)

tpch

totalna hlupost tie kapustove kapsuly :-D
Nechapem, ze vobec niekto moze o nich uvazovat ako o realnej moznosti schudnut...

malaanka

je to pdvod.Radšej si navar kapustovú polievku.
Tá istá firma ponúka. kúra 309
Slimball
UnicaSlim
Zelená káva
Keby niečo z toho fungovalo tak by tých prípravkov nemuselo byť toľko.
A to je len jedna firma.Na nete je ich plno a každá obhajuje svoj prípravok.

doubledog

ano, je to podvod, nic zazracne v chudnuti neexistuje.
aj ked niekedy mi to pripada, ze ak si zeny uvedomia, ze chudnutie proste neoklamu zazracnymi kaspulami, tak to bude sam o sebe zazrak.

ivett16

radsej ako vyhadzovat peniazky na tieto nezmysli, chodte do dietologickej poradne a oni vam zhodnotia vas jedalnicek, povedia vam kde robite chybu, a ako sa stravovat aby ste ZDRAVO schudli a potom si vahu aj urdzali. Ak nechcete len schudnut, ale aj zdravsie zit, treba si nieco o tom zistit. Tych centier na redukciu je vela, ja mozem odporucit Natur House, ale je tu aj kompliment a ine... Ja som chodila do Natur House a za 11 mesiacov 32 kg dole... Samozrejme nic nie je zadarmo, musite si k tym radam kupit ich produkty, ktore su cisto na prirodnej baze a pomahaju nastartovat organizmus a poradia vam jedalnicek. Ale toto chudnutie bolo zdrave, pretoze som komplet zmenila stravovacie navyky, zlepsilo sa mi zdravie, kondicia. Ak si kupis hocjake kapsule na chudnutie a nezmenis jedalnicek tak je to nulovy efekt, nepomoze ti to. A ak aj schudnes naberies to naspat... Vyzivovych poradcov je vela, aj vo fitness centre najdete... Staci si len vybrat...