Radosť z ukončenia

Lucky Pig

Ja som mala asi pol ročný vzťah... Môj prvý :) Mala som veľmi rada toho chalana, no on ma podviedol. A to na začiatku nášho vzťahu :D ... Chvíľu mi bolo do plaču, no potom som sa začala smiať aký je chudák a aké trápne výhovorky mi chcel natlačiť do hlavy. Vraj ona ho zviedla... Nechala som to tak pretože som mu to chcela vrátiť. Chcela som mu ublížiť ako on mne :) Chvíľu po tom čo sa priznal že ma podviedol sa to snažil napraviť. No ja som mu aj tak neverila, ale stále sme boli spolu až som ho začala ľúbiť viac... Bolo to pekné aj keď som si stále uvedomovala čo mi urobil. Raz som spravila chybu ja... Nepoviem akú... Nepodviedla som ho iba oklamala a asi v dosť vážnej veci. Vtedy sa to skončilo... Povedal že ma miloval a ja som ho podviedla... Nepovedal že je koniec no ja som si to z toho domyslela... Stále hovoril o tom čo som urobila ja ale to že on ublížil mne to riešiť nechcel...Bol nešťastný (aspoň to tak vyzeralo)no ja som bola rada že sa to konečne skončilo, že som sa ho zbavila, že sa mu vrátilo to čo on urobil mne... Po Týždni sa mi znovu ozval a povedal že aj napriek tomu čo sa stalo chce aby sme ostali kamaráti... No ja som už nemala záujem.

Áno možno to je choré a zvrátené ale bola som šťastné keď sa to skončilo... Sama neviem prečo.

2222222

Nie nieje to normalne podla toho ako si to kto vezme. Ja niesom rada ze som ukoncila jeden a pol rocny vztah pretoze toho dotycneho stale Milujem ale skor mam lepsi pocit na srdci ze som sa zbavila toho staleho tyrania, citoveho vydierania, psychickeho natlaku a hlavne tych nechutnych nadavok. Totiz som zistila ze existuje velmi chory clovek ktory to fakt nema ani v hlave ani pri srdci v poriadku pretoze keby clovek niekoho Miloval, si myslim, ze nedokaze nieco take spravit dievcati ktore este naziva "pravou". Takze skor niesom rada ze som spoznala stastie v podobe zamaskovaneho zla.

Etet

Ono je to dosť dlhá doba, tri roky, spoznáš človeka detailne a vieš či je ten s kým chceš byť. Ale to čo spravil je podlé. Ženy tu nejsu od podvádzania, ale od toho aby boli milované. Bol to proste blbec. Snáď ťa čaká niečo lepšie, držím palce. :)

evenleyy123

no tak po tejto skusenosti verim ze ma caka uz len nieco lepsie.. horsie si neviem predstavit.. tak tri roky cca..mozem povedat ze strateny cas doslova

Etet

Spravila si dobrú vec, s takými čo to dokážu, je život plný nešťastia. Koľko ste to vlastne spolu vydržali?
Najhoršie je tomu druhému venovať vlastné srdce, ktoré len schmatne a hodí do odpadu, ako nepotrebné.