Cysta Pankreasu

Majka18892

Ja som chodila vyše roka po pohotovostiach, doktoroch , vždy som dostala nejaký "oblbovak" , polavilo a zas bolo zle. Nakoniec som skončila v nemocnici 200km od domova na neznesitelnu bolest a zistili pankreatitidu.. polezala som si a pustili ma domov dalsi rok sa to opakovalo, napriek dodrziavaniu diety, no moja doktorka doslova skusala lieky na mne..zase ma hospitalizovali a pustili po 4dnoch domov.. V poslednej dobe mi bolo az tak zle, ze som si vyhladala specialistku -internistku(nakolko ma uz boli aj srdce,vysoky tlak,bolesti chrbta, zvracanie,nechutenstvo ) v Bratislave a chodim k nej. Pri 1vej navsteve krutila hlavou nad "liecbou" nakolko mi boli podavane lieky, ktore ani nemozem a v podstate ziadne lieciva len "utlmovaky" na bolest (11tabletiek denne). Nariadila ekg,echo, odbery, sono a pri sone sa dnes ukazalo ze na pankreasy je 2.5cm cysta a v takom stave este pankreas ani nevidela.. teraz cakam na objednanie k dr.Bubanovi specialistovi , aby som zistila, ci sa s tym da nieco robit.

Zuza 1947

Mne cystu na hlave pankreasu zistili náhodne pri vy,žiadne príznaky som nemala,teraz začínajú zisťovať z čoho sa cysta vytvorila,

Alse8

Ajja chodim z dcerkou po vysetreniach ma diagnozu bilarna pankreatitida a najhorsie batom je ze mma iba 5rickou a su to ukrutbe bokesty a nase zdravotnictvo ma stale cas na dvolezite vysetrebie cakame do marca otras

Adka43

Cysta sa na pankreasy nevytvorí ak ste neprekonali zápal pankreasu. Potom už môže ísť o nádor pankreasu .Pred rokom mi na sono zistili velu \"cystu\" na pankreasy.Nasledovali dalšie vyšetrenia a hned ako som povedala,že som nikdy nemala problemi s pankreasom..začali ma pripravovat na túto alternatívu.Tá sa po ct vyšetrení a \"hadici\" potvrdila.Nádor na pankreasy mi uspešne odstránil vynikajuci chirurg vo Fakultnej nemocnici Martin...Mudr.Kyčina Roman.Som rok po operacii a \"fungujem\" uplne normalne.

RNG

Vsetky neziaduce tkaniva a zhluky v tele sa daju adresovat enzymatickym cistenim , tj vyssimi davkami enzymov, az napr 12 gramov pancreatinu, entericky pokryteho, tiez doplnkami jodu a selenu, ktore sa podielaju tiez aj na vyrobe enzymov v tele.
Pozorovania a kontroly nic neriesia, ani sondy
Infekcie pankreasu a z toho vyplyvajuce zapaly zaludku criev aj pankreasu zacinaju obvykle s nedostatkom kyselin, ked sa mikroby na jedle miesto znicenia v zaludku silnymi kyselinami skor rozmnozia a dostanu vo velkych mnozstiev do criev a niekedy az do pankreasu. Odporucam si doplnit kyseliny, minimalne a odporucam brat hodne mikrovlaknin, az 20 gramov vo vode,. samozrejme kvalitne probiotika a nieco antimikrobialne podla toho, aka nakaza sa premnozila v crevach, ale minimalne aspon 2 gramy berberinu.

cysta

CHodim Doc. Hrusovskemu na Kramare. Robili mi aj sono, CT, aj gastroendoskopiu, kvoli nej som lezala dva dni v nemocnici. Museli mi dat oblboval,lebo hadica bola dost neprijemna, ked to zahyba az k pankreasu. Nic neberiem vobec. len mi to sleduju, ale poslednu dobu to zacalo na novo. poznam tu tupu bolest. ono to chvilu boli potom zas nic. a na striedacku.. uz som sa objednala 16.4. na kotrolu..

monča

neberieš na tu cystu žiadne lieky,je zvláštne, že to nemáš zo zápalu,k akému odborníkovi chodíš, bola si aj na CT?

cysta

No ved, ja chodim len na kontroly, a vobec neviem o tom, ze by som prekonala nejaky zapal :(((
nie je nejaky caj, kvapky na vysusenie?