asi som sa zalúbila....

ericka2555

nás vztah v súčasnosti je takíto...poznáme sa pár mesiacov, moc sa nestretávame iba tak raz za cas v meste (lebo on studuje na vyske), a ked sa stretneme tak sa na seba pozrieme a pozdravíme "ahoj" a to je vsetko.

HelenaVesela

Preto,či je "priateľné" sa vlastne o toho človeka zaujímať.Pozri,napríklad to môže byť tak že to je len chvílkový pocit,ktorý nepotrvá nejak dlho,ale teraz je hrozne silný,ked si napríklad pri nom a veľmi sa ti páči jeho povaha,aj on,ale nevieš si sním predstaviť dalej-budúvnosť...Nemyslím si že vtedy ide o zaľúbenie.Skús sa sním lepšie spriateliť(neviem aký je vztah medzi vami),čo najlepšie a potom uvidíš,že či to bol len ten ošial alebo je v tom dáka tá buducnosť-A ak je,tak si zamilovaná :) Držím palčeky :)

wreck

ako budes vediet ze si sa zamilovala? to je jedna z tych mala veci, ktore ked zazijes, vies presne co to je. nieco ako orgazmus. nevies si to vobec predstavit z opisu, ale ked to pride, presne vies, ze to je ono.

nezamienaj si to s pritazlivostou. ver mi, ze ked to naozaj bude zamilovanie sa, budes to uplne presne vediet a to posledne, co ta vtedy napadne bude ci to je uz ono. no faaakt! :-)

ericka2555

neviem...nedá sa to len tak napisat... zaujal ma asi vsetkým...
ale najviac asi tím, že nieje ako ti ostatní nevyzretí pubertiaci ...on nefajčí, nechodí sa ozierat po baroch kazdý piatok, a nejde mu o len sex

tento je milý, slusný, inteligentný,vie co sa patrí a co nie, a samozréjme krásny :)