Cervene flaky/vyrazky na zaludi

Príspevok v téme: Cervene flaky/vyrazky na zaludi
Jozko147

Po nechranenom sexe s priatelkou sa mi objavili na zaludi a aj na predkozke pri zaludi take cervene fliacky/vyrazky. Nesvrbi ma to ani neboli ale dost ma to znepokojuje. Mal som to aj davnejsie, ale za par dni to zmizlo, no teraz to tam mam uz asi 5dni a stale nic. Mozete mi poradit cim to moze byt a ako to liecit?
Dakujem

makko

Mne kamarát hovoril že si mam dať alpu na žalud a vážne super to bolo , to sa vám potom honi na druhý den jak besný je to bomba

Jozko147

Alpu na zalud? neni to trosku agresivne pouzivat alpu na zalud? Asi vhodnejsi bude ten krem.A vlastne s coho sa robia tie flaky? dufam ze sa nejedna o nejaku pohlavnu chorobu, toho sa bojim najviac.

Jozko147

Dakujem za radu, skusim ten Canesten a uvidime.Ten je tiez volnepredajny ako tablety, alebo sa viaze na predpis?

house

Aj priatelka si moze natierat vaginu Cenestenom, ale su aj tablety, no radsej nech ide na gynku.Tablety su volnopredajne.

house

pravidelne umyvat zalud.Kup si v lekarni krem Canesten a natieraj 2X denne.Priatelka nech ide ya gznekologom. asi ma plesnovy zapal posvy.Blahodarne posobi aj harmancekovy odvar studeny, macat zalud.

modráčik

Ja by som Ti doporucila prirodnu ocistu organizmu, cim sa tieto veci mozu dat do poriadku.Potrebujem ale zodpovedat na niekolko otazok ohladom Tvojej stravy a vyzivy.Tak ak chces, napis mi na meil.