lubi nelubi

wreck

:-) som rad, ze sa pacilo.

skoda len ze o co krajsie su zaciatky, o to smutnejsie su konce. ono je to krasne vidiet to na videu, ale, uprimne, druhykrat by som do toho uz nesiel. a pokojne by ten zaciatok mohol byt kombinaciou my big fat greek wedding, maid from manhattan a two weeks' notice.

lulu22

wreck, tak to video je fakt krásne, páči sa mi, ak má chlap fantáziu na také požiadanie a hlavne odhodlanie byť manžel :D :)

xdanielax

a hlavne keby mu s tebou nebolo dobre tak s tebou ani nie je, nezaujima sa o teba atd atd..
Na druhu stranu z muza by neubudlo, keby dotycnej aspon raz za cas pripomenul ako sa veci maju - ze ju lubi.

Lola888

praveze ja som dost realisticka, to nebolo ze milsie spravanie :) dostala som typ od chlapa, ze ak je v pozicii,ze radsej klamal z nejakeho dovodu, tak klamal:) ale ja verim tomu, co povedal, ze NIE, ale prekvapive, ze nam to fici stale a stale lepsie a lepsie a naruzivejsie a naruzivejsie;)takze uz to neriesim,lebo som spokojna

Lola888

Tak ja som si myslela, ze moj je do mna po orku a pol uz konecne zalubeny, lebo sa tak spraval a hovoril ake veci, ze sa mi to zdalo logicke a samozrjeme , ze som si myslela, ze to aj citim a dlho som o tom uvazovala a analyzovala atd...a prisla som k zaveru, ze vyzera to tak, ze je do mna a dedukovali tak aj kamosky na zaklade priznakov:) a tak som vzala vsetku moju hrdost a spytala som sa ho ci je a on na prekvapenie vsetkych mi povedal, ze NIE a ze co ma to napadlo!!! :)) take mile :)