make-up na mastnú plet

xixi.

luci, mám podobný problém, a ja pracujem ako hlásateľka v region. TV, používam Loreál tru mutch, je najlepší a samozrejme zafixovať pudrom. Ak cítiš,že si mastná, papierovou vrecku si popritláčaj na tvár !! len pritláčaj, neutieraj, lebo utreš aj makeup ( alebo kuskom toaletného ) a potom opäť zapudruj.

ojojoj, kolko som ja vyskušala makeupov, a zakaždým som bola po pol hodke mastná a leskla som sa. Ale zatiaľ mi nič nepomohlo, len toto.

werdza

Ahoj, ja som si obľúbila z DM drogerie prírodnú eko kozmetiku Alverde a make up určený na zmiešanú a mastnú pleť s názvom, alverde- mineral make up (špinavobiely obal a zelený vrchnák). A inak ma veľmi prekvapilo, aké ľudské ceny majú na to, že je to eko kozmetika, napríklad šampón a kondicionér, majú viac druhov, stoja spolu okolo 5 eur, čo veľakrát za chemický šampón a kondicionér zaplatíš viac.

.pudrenka

Kedze mas mastnu plet, musis pouzivat make up len bez obsahu silikonu. Silikon je chemicky derivovaný produkt (dimethycone, methicone). Molekuly Dimethyconu sú príliš veľké, aby vnikli hlbšie do pokožky a ostávajú na povrchu pleti, čím viažu aj maz na povrchu pleti, nečistoty a baktérie. Dlhodobé užívanie produktov s obsahom silikónu môžu spôsobiť alergické reakcie, na pleti akné alebo vyrážky. Silikón obsahujú hlavne make-upy, pleťové séra, kondicionéry, vlasové masky. Ja pouzivam annemarie borlind kompaktny make up a nelesknem sa takmer vobec.