Riasy liečia a majú vyše 4000 účinných látok

Príspevok v téme: Riasy liečia a majú vyše 4000 účinných látok
werdza

ahojte, neviem, či tu už nebola podobná téma, ale už vyše dvoch mesiacov beriem tabletky z rias Imune a veľmi mi pomáhajú. Už som vysadila liek na zníženú funkciu štítnej žlazy, probiotiká, vápnik s horčíkom a s D vitamínom na tetániu. Lepší sa mi astma a lergie, mám pevnejšie nechty, menej mi padajú vlasy a aj kruhy pod očami mizbú :)
Ak by mal niekto záujem o leták, viac info, chcel by si ich objednať (pošlem link na web obchod, alebo v Bratislave aj osobne doručím), alebo by chcel v Bratislave ísť na prednášku o tom, píšte mi mail: werdza@azet.sk
A o riasach: V bio obchodoch a lekárňach sa dá kúpiť len samostatne chlorella a spirulina, ale tieto kapsule Imune z rias sú od nemeckej spoločnosti Wellstar, ktorá to predáva cez multilevel marketing, takže ak by si chcel niekto privyrobiť, aj tú možnosť ponúkajú,ale hlavné je, že mne veľmipomáhajú. Imune je čisto prírodný produkt zo štyroch sladkovodných rias. Mikroriasy patria medzi najstaršie organizmy.
Aj Majovia a Aztékovia ich považovali za výživné.
Patria medzi základnú potravinu v Ázii.
Imune sa skladá z viacerých sladkovodných rias. Riasy sa chovajú na riasových farmách a dokážu sa strašne rýchlo rozmnožovať.
CHlorella: Dokonalé čistenie buniek
Spirulina: Zásobuje bunky. Má o 300% viac vápnika, ako plnotučné mlieko
o 375% viac bielkovín, ako Tofu....
Spirulina a Litothamnium: Viac, ako 4000 vitálnych prírodných látok- všetky telu prospešné vitamíny, minerály a stopové prvky, aj Omega 3 mastné kyseliny, potrebné pre správnu činnosť mozgu.
Haematococcus pluvialis: Optimálna ochrana buniek. Obsahuje Astaxantín, ktorý sa dnes považuje za najúčinnejší antioxidant na svete.
Tým, že Imune vyživuje bunky, telo si samé nájde, kde má problém, ktorý potrebuje riasami riešiť, takže pomáhajú liečiť zdravotné problémy. Napríklad aj Alergie, astmu, získanú cukrovku, problémy s tlakom, cholesterolom, kĺbami, rednutím kostí, zápchche, padaní vlasov a štiepení nechtov, problémy s očami a iné, dokonca aj pri rakovine sú prospešné (nebrať v období podávania chemoterapie, lebo ju neutralizujú). Dávkovanie: Riasy by sa mali užívať najmenej 3 mesiace, ak má človek väčšie zdravotné problémy, napríklad aj rednutie kostí, tak by mal užívať aspoň rok. Balenie má 180 tabletiek. Ak má človek zdravotné problémy, tak to má na mesiac, lebo by mal brať 6 tabletiek denne. Ak si chce len posilniť imunitu, tak 3 denne a má to na 2 mesiace. Rozdeliť do viac denných dávok, zapiť dostatočným množstvom vody. A piť dosť vody denne, aby sa mohli škodlivé látky odstránené detoxikovaním odplaviť. Balenie Imune stojí 49,90 eur.
Blížia sa Vianoce, tak si stačí spomenúť na niekoho z rodiny, kto má zdravotné problémy. A ešte tá firma Wellstar má aj energetické prírodné nápoje Genio na posilnenie činnosti mozgu a kreativity, je dobré užívať večer a Kineto na dodanie energie (nekombinovať s alkoholom), mne Kineto pomáha, keď mám mikrospánky...

magnum

prepáč,nedopísal som akosi mi to vyhadzuje-aby si bol trochu v obraze,etikoterapeutická sonda je novinka,som jej autorom a zdá sa,že výsledky sú veĺmi dobré.
Dôležitá je predovšetkým diagnostika a ja by som chcel doplniť terapiu o niektoré účinné prírodné prípravky.Aj ked niektoré mám,je treba spektrum rozšíriť..

etpr.Vladimír Jurišta

magnum

zdravím,
liečim novou metódou etikoterapeutická sonda a popritom doporučujem nejaké doplnky podľa možnosti na alternatívnej báze.
Skus mi poslať kontakt,prípadne sa dohodneme ako postupovať.

magnum

zdravím,
liečim novou metódou etikoterapeutická sonda a popritom doporučujem nejaké doplnky pod&ľa možnosti na alternatívnej báze.
Skus mi poslať kontakt,prípadne sa dohodneme ako postupovať.