Regresna terapia na strach, depresiu, uzkost

renne1

bibba a kde si bola na hypnoze?? u koho?
tam si tolko platila?
ved to, že to su dost velke sumy a este k tomu, ked ti nepomože, tak su to peniaze zbytočne vyhodene a možeš sa sťažovať na lamparen. A este to prekrutia, že to ty si na vine. Aj znama tolko spominala, ale uz neviem u koho, ci tiez u Balinta...A teraz ma tuším po Resgrese aj nejake problemy, skor fyzicke.
dnes kazdy sa montuje do alternativnej, urobi si kurz a mysli si, že je viac ako psycholog. Skor si myslim, že tieto regresy a hypnozy by mali robit predsa len ti, čo vystudovali psychologiu alebo psychiatriu.

marcelina78

Pocula som, ze v Cechach posobi aj pan Dragomirecky, uz ma svoje roky, je to tusim doktor, konkretne z Prahy a pan Balint je jeho ziak, este co sa mi nepaci, ze nemyslim pana Balinta, berie za sedenie 35 eur som sa docitala, ale teraz celkovo ze za vsetko si pytaju nehorazne peniaze, co sa tyka alternativnej pomoci, v Cechach robia to iste za ludove ceny, neviem, preco chcu ludia bohatnut na nestasti inych. Ja viem, ze kazdy ide dobrovolne, ale ked mu lekari nepomahaju, vyhladava aj taketo praktiky a ide to pekne do penazi a nie je garancia, ze pomozu...

Slobodna

O regres mám záujem už niekoľko rokov, bohužiaľ zatiaľ sa mi nepodarilo nájsť skutočne dobrého odborníka, ktorému by som sa nebála zveriť v takomto prípade do rúk. Na Slovensku takého nenájdeš, možno v Čechách. Myslela som si to aj ja o p. Bálintovi, ale na základe viacerých názorov, skôr zmiešaných ako vyslovene negatívnych, si nemyslím, že je až taký odborník. Ja o regres mám záujem čisto zo zvedavosti, myslím si však, že pochopenie istých vecí a súvislostí z minulosti môže pomôcť v prítomnosti aj v budúcnosti. Nebezpečné je to len v tom prípade ak to nerobí odborník a ak ty máš nejaké psychické problémy, choroby. Nie každý psychicky zvládne pohľad späť.

renee1

známa u neho bola, ale nepomohol jej. bola tusim na 3sedeniach. ale ked mas dost financii tak skus. vsak kazda skusenost je pre niečo dobra.