skúsenosť s potratom

panika

Skus sa trosku ukludnit.Preboha,kolko testov si si uz robila?Na HCG teste sicemoze vyjst falosne negativny vysledok,ale snad nie opakovane. Mozno si naozaj hormonalne uplne rozhadzana.A ten stres ti nepomaha.Skus si predstavit,ako mas stiahnute cele vnutro!!!Aj keby si mala menzes na krajicku,krvacat nezacnes.Viem,ze je to tazke,ale fakt sa skus niecim odreagovat.A urcite sa ozvi,ked budes mat nieco nove.
PS:testy po pouzití vyhadzuj, oni mozu este reagovat aj po niekolkych hodinach, ale ta reakcia nemeni vysledok.Iba co ta to stresuje este viac

kikusa

Nadovka, ked dva roky beries hormonalnu antikoncepciu, uz by si hadam mohla vediet, co smies a co nesmies a co ju ovplyvnuje. Sexualne zijem 6 rokov a to by som rodila kazdym rokom, keby som mala v hlave piliny. Mozno mas mimomaternicove, ale to by si hadam vsimla doktorka, ked ti robila ultrazvuk...Je zvlastne, ze ti test nezachytil HCG a pritom mas priznaky tehotenstva...Mozno fakt len hormonalna nerovnovaha z HAK. Ved uvidis. A muza sa neboj, ved si si to nespravila sama. My ficime s partnerom na prerusovanej sulozi a nikdy som sa nebala, ze som tehotna, lebo ti to nevystrieka do teba, ale ked som brala hak, robila som si trikrat testy...

nadovka

Dnes som bola na gznde. Povedala, že je skoro otom hovoriť. Urobila mi sono, kde vraj videla sliznicu a zväčšenú maternicu, ale žiadnu čiernu bodku, ktorá vraj označuje plod. ALe moje príznaky-prsia a krvácanie počas ovulácie sa jej nezdá. Mám prísť zasa v pondelok, potom to bude jasnejšie. Keď som prišla domov, urobila som si ďalší test a yasa negatívny. Mám ešte dva na yajtra. Ale do pondelka je strašne ďaleko. Rada by som to povedala mužovi, ale neviem ako. Viem, že je proti dieťatu.

Iness

Určite to nie je príjemná skúsenosť a hlavne pre mladú a neskúsenú ženu keď chce dieťatko. Ja som prežila dva spontánne potraty. Pri druhom mi dokonca setrička v nemocnici povedala, keď som bola z toho smutná, že jedna potratila 6x a na siedmi sa to podarilo....skvelá útecha. Mala som celkovú aneséziu a dokonca boli pri mne mladí lekári, čo som vtedy netušila. Ale to bolo pred dvanástimi rokmi a teraz máme krásne dvojičky. Aj napriek tomu, že už manžel deti nechce, keby sa to utrafilo, na potrat by som nešla. Samozrejme nesúhlasím s tým, že by dieťa malo byť narodené za každú cenu. Ak sú na to veľmi vážne dôvody, tak určite na potrat. To si ale každý musí sám rozumne uvážiť, aby sa nestávali tragédie s novorodencami.

panika

ahoj,vsimla som si,ze ta to dost vzalo.Celkom ta chapem.Ja by som na tvojom mieste sla ku gynekolicke, bud ti da vyvolavacku,alebo to s tebou doriesi inak.
(A inak sa mi zda sproste, ze ta tu odhovaraju od potratu,ked nevedia v akej si situacii). Dufam,ze ti to dobre dopadne a nebudes tehotna (aj ked ako zena viem,ze keby si si to dieta mohla dovolit, to tehotenstvo by ta tesilo).
Drz sa

inna

Anjelik20
Tak to sme dve :-). Dufam,ze moze to byt zmenou podnebia a tak...Dufam,ze to nie je nich vazne. Mala som uz cistu na vajecniku,ale menzes aj napriek tomu som mala pravidelny.Nuz musim na gindu hned ako sa dostanem na Slovensko...

anjelik20

INNA mam ten isty problem tiez 2 testy negativne a menstruacia uz 3 tyzden nikde a tiez som mimo SK takze neviem co mam robit ;o(( bojim sa ze som chora alebo co ;o((

anima

áno, známa brala HAK a zároveň antibiotiká a tak otehotnela, pretože sa to jedno s druhým kryje, bohužial. Sesternica bola na interupcii, bol to 1dňový zákrok, zobudila sa až na ložku a všetko na čo si spomína bolo, že jej dali vložku a že sa k nej chovali fakt zle, hlavne setričky. Ako k nejakej špine. Je dobré mať so sebou doprovod ktorý ta odvezie domov autom aby si po zákroku nemusela chodit peso sama. Ja vonkoncom neuznavam potraty, v minulosti som bola 100 percentne proti nim /a som stále v podstate/, az pokial sa mi nestal incident s kondomom a dva mesiace som bola na nozoch ze ci som v tom alebo nie a rozmyslala som aj nad interupciou. Cize to uplne zmenilo moj pohlad na to. Nabuduce prosim si davaj pozor, proste potrat to je ako vrazda, svojho vlastneho dietata, je to nechutne.