penis ako hracka

Príspevok v téme: penis ako hracka
masajka

no neviem ako zacat. mam priatela, ktory sa vkuse hra s penisom, teda kym je v domacom prostredi. vzdy ked sa na neho pozrem, vzdy ho ma v ruke a hrajka sa s nim. hra sa s nim, ci sa s nim rozpravam, ci sedi za pc, ci kuka tv, proste v kuse :-). a moja otazka? Chlapi! Robite to vsetci? A baby, mate nejake skusenosti s tymto?

masajka

ano, asi aj on chce vtedy sex, poslednje dobe je strasne sexuchtivy a ja som stale unavena z roboty, alebo mam stres a vtedy sa mi tiez moc nechce.

kkkk

Podľa mňa je to úplne normálne. Môj priateľ sa tiez s ním vždy hrá ale nie tak často. A večinou je to tak že sa s ním hra keď chce sex. Nič si s toho nerob.

adam filaga

.....Myslim, ze to je z casti normalne, preco by sa mal muz pred zenou v nejakom smere obmedzovat, ked chce mat v ruku v nose tak nech ju ma, ked chce mat ruku v gatiach tak nech ju ma, ak sa jedna samozrejme o spolocnu diskretnost, nie v elektricke, na to su tu ini experti, nasa cuco banda pri tescu. Nevidim nic na tom zle aby sa zena nad takou vec pohorsovala. Ak ano, tak nech pouzije lavu ci pravu ruku a ukazemu, ze ona to vie lepsie a mozno ho to po chvilke prestane bavit lebo vie, ze ked pride domov bude mat obe ruky volne a moze ich pouzivat napriklad na hladenie zenskeho tela. Niekto potrebuje particku sachu na noc, niekto poriadny sex a ten posledny co sa na nicom s partnerkou/rom nezhodne ostane pri flaske vina, alebo niekde na fore/chate. A niekomu pride divne, ze sa "stale hraje" ked je v blizkosti svojho milacika, vsak pohlad, jemne naznacenie pritazlivosti (aj ked s rukou v trenkach ako opica v zadku) je jedna z najkrajsich veci co patria do partnerskeho zivota. A ked ma clovek 26 tak velmi dobre vie co moze a co nemoze pred partnerom robit a nerobit.

ivka2

tak to je podla mna dost aby sa este stale hral:)))a tebe to vobec neprekaza???
mne by to vadilo keby so mnou sa rozprava a zaroven s druhou rukou si smatra v gatiach:)