Ako casto pijete alkohol?

Príspevok v téme: Ako casto pijete alkohol?
emmma

Zdravim, tak pisem sem preto,lebo uz mam vycitky,ze pozivanie alkoholu je u nas prilis caste. Pomaly kazdy druhy vikend sa stretneme partia a vzdy sa pije. Na naladu, aby bola sranda. Lenze ja uz mam vycitky, ze je to neumerne. Zakazdym si poviem, ze uz pit NEBUDEM,alebo len pivko dve,ale vzdy ma ostatni zlomia - ale vsak daj si aj stamprlu, bude sranda..mam slabu volu a som lahsieovplyvnitelny clovek, potom mam vzdy vycitky, ze sme zas a opat pili..teda aspon ja za seba. Ked som neni medzi tymito ludmi, nepijem vobec, nepotrebujem to. /viem, ze napisete, nech sa s nimi nestretavam, ale su to ludia, ktorych mam najradsej a najlepsi priatelia/ Pijeme pre lepsiu atmosferu, ale uz mam aj tak pocit, ze je to nadmieru.
Ako casto sa takto "bavite" vy?
Diky za odpovede

Súvisiaci obsah

kotuha

To ja som uz 30 rokov nevypil ani kvapku alkoholu, raz som sa zatal a odvtedy nic ani slzu. Za mladi som popijal denne pivko sem tam poldeci, hmm vsetko sa meni.

ped

Ja nepijem pivo preto, že by som sa v ňom nejako vyžíval alebo že by som po ňom bažil. Skôr ide o to, že sedieť pri minerálke alebo káve by mi prišlo také "zvláštne".

Tonka 2018

Myslím si že to preháňam pijem keď mám voľno hlavne pivo aj doma je to s priateľkou zle ale ja do tej kŕčmi idem aj keď jej to vadí vzdi jej slubim že sa nepijem ale prídu kamoši jeden vezme druhí a už mi je potom všetko jedno aj keď nie som fajciar ale ako náhle si dám dve tak si zapalim neviem čo stim hamdim sa ísť k lekárovi a zároveň sa bojím že sa rozideme

Ores

No ja tiez nebudem najlepší príklad, ale tak čo.. Ja pijem 2x do týždňa (piatok, sobota) už veľa rokov. Niekedy aj cez týždeň, keď je voľno. Veď nejaké akcie sú stále. Neviem, či som tým pádom alkoholik, no neprídem si tak. Nikdy nepijem sám, stále v partii. Na druhý deň ma vôbec nebolí hlava, nemám suchoty a nie som ani nejako zničený. Väčšinou kombinujem vodku z vodou, alebo pivo. Nikdy nepijem vodku z pivom súčastne, to je na mňa priveľa:)

lulu22

Nespíjam sa, lebo na druhý deň vyzerám hrozne a aj sa tak cítim. A to mi za to nestojí :) Človek by sa mal vedieť zabaviť aj bez alk. Ak to bez toho nedokáže, asi nie je niečo v poriadku.
Ako mám rada vínko, biele kvalitné. Ale maximálne si dám 2-3 poháriky, možno len tak dva krát do mesiaca, ak si s kamoškou otvoríme, abo som s priateľom vonku. U mojej babky sme zvyknutí dať si štamprlu Becherovky pred obedom :D aby nám ževraj dobre trávilo. a to tiež nie je každý mesiac..

doubledog

momentalne alkohol pijem dost casto, kazdy druhy den, ale neopijam sa do mrtva, to sa mi nestalo uz niekolko rokov.
ale mavam aj obdobia, ze pijem uplne minimalne.