Môžem takto otehotnieť?

Príspevok v téme: Môžem takto otehotnieť?
Bojazlivka

Potrebovala by som poradiť.S priateľom sme boli u neho doma,bozkávali sme sa a ja som ho hladila po penise,bol vlhký,ale neurobila som ho,teda neejakuloval.Hladila som ho možno 3minúty.Potom sme sa ďalej bozkávali,rozprávali,ja som šoférovala domov.Keď som po hodine čo som ho hladila prišla domov,tak som išla na toaletu a utrela sa toaletným papierom tou rukou,ktoru som predtým hladila priateľa.Je možné takto otehotnieť?Prosím o seriózne odpovede.Ďakujem

kacorita

Tak toto nie :DDDDD. No musia byt aj taky ludia:D. Ma viac ako 18 a pyta sa taku hlupost. Bud to mysli važne alebo si robi srandu. Ale ak srandu tak chod s takou srandou vieš kde, lebo tu ludia pišu preto že potrebuju fakt poradit a nie si si tu utahovat z niekoho!

lentilkaaa

vazne uvazujem ze na skolach by sa mala zaviest POVINNE sexualna vychova...lebo tot je uz moc ze aki su niektory ludia hlupi....NIE SI TEHOTNA PRE BOHA!!!!

Bojazlivka

Myslela som to tak,ze ked som ho hladila asi 5min.tak bol jeho penis vlhky,ale neejakuloval.Potom som prestala a on bol dalej vzruseny,neurobila som ho.Ja sa fakt bojim,ani nespim.