Tehotenský test

Príspevok v téme: Tehotenský test
Miska1236

Zdravím všetkých,

chcem sa opýtať, po akej minimálnej dobe ukáže tehotenský test výsledok ???
Minulý týždeň v utorok a v stredu boli pokusy o dieťatko v nedeľu som dostala menštruáciu ( meškala dva dni ) a ako tvory nedočkavá chceme s priateľom vedieť, či sa nám to podarilo a u lekára to ešte nebude vidno.

Ďakujem(e)

tpch

Ak by si otehotnela tak tesne pred menstruaciou-co je velmi nepravdepodobne, su to jedny z najbezpecnejsich dni, ako nepocat-tak by si uz tu menstruaciu nebola dostala.

Lulu2011

ten dotaz je uplne mimo Miška, ked chces otehu, musite mat styk pocas ovulacie, podla toho aky mas dlhy cyklus, tak v jeho polovici je ovulacia

natalia123

No keby sa stalo, ze si predsa len v tu stredu all. utorok otehotnela, tak je UPLNE NORMALNE, ze menstruacia sa ti dostavila. Urcite to nie je ojedinele, ako pisali...Ojedinele by bolo to, keby si fakt otehotnela, lebo par dni pred menstruaciou, v tvojom pripade 4, 5, to nie je az take caste. Ale samozrejme, ze sa to moze stat. Tak ako radili iny, skus urcite radsej cez plodne dni,v strede mesiaca. Vtedy je sanca percentualne ovela vyssia. Vela stastia prajem :)

bebkabb

Ale snažiť sa musíte okolo plodných dní a nie pár dní pred menštruáciou. Plodné dni bývajú tak v polovičke cyklu. Ovulácia sa dá zistiť ovulačnými testami.

Heatherka

MS moze byt v prvych mesiacoch tehotenstva ale je to velmi ojedinele.snazte sa dalej a ked dalsia MS nepride mas to iste :) aj keby ti bola tehotna test ti to este neukaze. on ukaze az ked ti meska MS niekolko dni.

Miska1236

Aaa, fakt.
MS som dostala po pokusoch. Nie je to tak, že prvý mesiac sa MS ešte môže/nemusí dostaviť, ak už telo bolo " pripravené " na MS? Alebo je to len fám?

Heatherka

v nedelu si ma MS a az potom ste sa pokusali ? alebo ste sa pokusali a potom si dostala menstuaciu ? lebo ked si dostaala MS po sexe tak tehotna isto nebudes... lebo napisala si to tak...