Zápal pľúc

majus1463

a TPCH a spol,a vy ze ako ste mudro poradili androkerovi,ked sa vysmievate ,maros chcel pomoct,aspon si dal tu namahu ,ze nasiel nieco k tej teme,..sa zamyslite nad sebou,asi kazdy
riaditel zemegule,vsak

nikinka22

ja som akurat prekonala zapal pluc, chora prvykrat som bola v decembri zrejme to uz pomaly vtedy zacinalo, preliecila som sa antibiotikami, ustupilo to a tri tyzdne na to sa mi to vratilo v podobe zapalu pluc, mala som pozitivne mykoplazmy

neviem ci ti toto pomoze, ale toto je moja nastastie jedina skusenost so zapalom pluc...

mala som ale studeny zapal, pretoze som nemala ani teploty, len ma strasne dusilo

Alfonz44

Nechapem ako sa mohla stretnut taka banda tupcov... Odpoved prekopiroval dobre, mne pomohla aje toho viac lebo zapal pluc sa deli ne viac typov. Keby ste mu radsej podakovali a nie iba frflali. Urobil pracu za vás.

tpch

Ty magor, ked nevies konkretnu odpoved, tak radsej nekopiruj vseobecne zvasty. Si trapny s tym tvojim kopcenim ze az. Samy spam.

Maros75

tpch....vies co znamena ,,rozny priebeh v závislosti od vyvolávajúcej príčiny." ???
No zrejme,ze ochorenie sa prejavuje roznym casovym intervalom ty tupana.

atm

maros, nepochytil si ten copypast syndrom nahodou na nejakej slovenskej vysokej skole?:D cochvila aby sa tomu aj psychologovia venovali;)

tpch

Ved on sem vzdy len skopiruje nepodstatne hovadiny, keby ich aspon mal vo svojej hlave, ale jeho prispevky su len kopie nejakych textov na nete.
Podla mna ma nejaky Google a pristup na wikipediu kazdy, co sem napise, takze marosko len zabija cas a zaplavuje to tu zbytocnym spamom.