meškajúca menštrucia+gynekológ

Príspevok v téme: meškajúca menštrucia+gynekológ
lolipopp

Zdraví, chápem, že ma asi dosť vysmejete, aj ja by som byť na vašom mieste.. ale možno sa nejaké normálne odpovede nájdu. totiž, už 2 týždne mi mešká menštruácia, mám len taký priesvitný až do biela výtok a je ho celkom dosť. tehotná by som ani nemala byť, s priatelom spávame s kondomom, ale prvý krát sme to skúšali bez kondomu, ale ani do mňa nevnikol tak sme to nechali tak. ja viem že tehotná by som byť nemala, je to úplne absurdné. ku gynekológovi sa chystám, tak sa chcem spýtať či pred tým, ako mi pichne vyvolvačku mi bude robiť nejaké vyšetrenia?

mata92

ahoj, pokial si potrebujes zaznacit svoju menstruaciu a ziskat tak prehlad vo svojich menstruacnych alebo ovulacnych dnoch, tak mozes skusit napriklad www.mojkalendarik.sk , kde si mozes vytlacit aj potrebne dokumenty pre lekara.

macka26

ano predtym ako pichne agolutin, opyta sa kedy bola posledna menstruacia, a vysetri ta komplet.. aj utz aby videl vysku endometria a podla toho sa zariadil. ak bude vysoke, vezme krv na beta hcg a az po jeho vyhodnoteni by mal pichnuti agolutin

lolipopp

No je pravda že som v poslednej dobe celkom chorá, od štvrtku beriem aj antibiotiká, takže tipujem že mi kvôli nim bude zase meškať ako vždy... ach

nefertitit

Moze to byť aj kvoli prechladnutiu, ja som posledny cas behala vselijako len v kabatiku, a tiez mi uz tyzden meska, takisto len biely hlien a picha ma v podbrusku mierne, snad dojde coskoro.

Miska3892

Btw na znacenie svojich dni mozes pouzivat menstruacny kalendar na www.zienky.com (pripadne odlahcenu verziu aplikacie z facebooku: apps.facebook.com ). V grafe tam lahko uvidis "vykyvy" od normalu a fb aplikacia aj upozornuje na nezaznacene dni (teda napr. na meskajucu menstruaciu).

Kavenka114

čosi podobné sa stalo aj mne pred 3 rokmi, ale ja som nemala ani priateľa a žiaden pohlavný styk... mávam predĺžený cyklus a preto som čakala a čakala, no nakoniec som sa rozhodla ísť ku gynekológovi, ktorý mi pichol vyvolávačku... tebe zrejme spraví aj krvný test na graviditu, aby mal istotu (neviem či sa dá vyšetriť aj ultrazvukom v tak krátkom čase)... prajem veľa šťastia a neboj sa ;) je malá pravdepodobnosť, že by si bola tehotná

tpch

Vselico sa stava...ak mas strach z tehotenstva, urob si test pre istotu, vsak su aj za 2 eura. Ojedinely vypadok cyklu vsak nie je nic neobvykle.

lolipopp

2 týždne? žeby mi jeden mesiac úplne preskočila keď s ami to nikdy nestalo? vždy mi chodila skoro presne, teda +- 2-3 dni, toto sa mi nikdy nestalo

tpch

Urcite ta vysetri pred pichnutim vyvolavacky.
Ak vsak mas teraz priesvitny tahavy vytok ako hlien, pravdepodobne budes mat teraz ovulaciu a o 2 tyzdne by sa menstruacia mohla dostavit. Tak mozno by stalo za to este pockat tie dva tyzdne, aby si sa vyhla hormonalnej injekcii.