Psychiatria Velke zaluzie

Príspevok v téme: Psychiatria Velke zaluzie
garnier

chcem sa spytat ci tam niekto z vas lezal a ake s tym mate skusenosti, ktore oddelenie je najlepsie?myslim ktory primariat? mam kamaratku ktorej zistili paranoidnu schizofreniu momentalne jej diagnostikovali akutnu psychoticku poruchu, lekari premyslaju nad hospitalizaciou, co myslite pomoze to? ako to tam funguje, ake metody liecby tam ponukaju?

nopsych

no ja som nepocul dobre skusenosti ludi s tde co vysli a aky je rozdiel medzi domacou liecbou a tou v nemocnici ved lieky dostane tie iste- rozdiel je ten ze tam bude v ,,klietke"

garnier

a prosim ta ako prebieha taka liecba schizofrenie?lebo som pocula ze vo velkom zaluzi radi pouzivaju elektrokonvulzivnu terapiu. a maju aj nejake terapie so psychologom pocas liecby? a co sa tyka tych oddeleni tak som pocula ze je tam aj take nejake pre bohatsich, moja kamoska by s tym nemala problem jej rodina ma dost penazi, lebo som pocula ze tam je aj lepsia starostlivost a vsetko je to pravda?

annno

Ahoj, ja som tam pracovala vyše desť rokov. Oddelenia sú všetky dobré, myslím, že o odborníkov tam nie je núdza. S diagnózou, ktorú si spomínala, by som určite hospitalizáciu odporúčala. Tí ľudia potom vychádzajú na nepoznanie zmenení, dokážu zapadnúť späť do normálneho života, ale je nutná ich spolupráca ešte dlhú dobu. Určite kamošku podpor v tom, nech ide na liečbu. Je tam veľa takých istých ľudí, ako ona. Držím palce