Meno pre Bábätko

Príspevok v téme: Meno pre Bábätko
romana.ja

Ahojte holky a všetci návšetvníci tohoto fóra. Mám už 3 detičky,na ceste je štvrté . a mám dilemu s menami, pretože všetky čo sa mi páčia už nosia moje deti. Mám dvojičky synčekov Matej a Jakub(5), a dcéru Paulínu(1). ďalšie bábo príde na svet asi v septembri tak na meno je ešte čas, a veríém že vy mitrošku pomožete s tým ako by sa malo dieťatko volať, ešte nevieme že či to bude chlapec, alebo dievčatko,tak vás prosím o mená pre obe pohlavia, chceli by sme aby sa mená podobali aspoň trošku tým čo už naše detičky nosia. ďakujem

Anesi

Ahojte, aj ja sa volám Anežka, samozrejme, ani ja som sa nevyhla už spomenutej posmeškovine, no teraz im na to poviem "chlapci, to už nie je in" :))) boli časy, kedy som nenávidela svoje meno, no zrejme nastal čas prijať ako svoje meno, tak i seba :) veľa šťastia :)

nikki.7

chlapčenské:Maxim, Nicolas
dievčenské: Nelly, Emy

Ja mám vybraté meno pre moje bábätko už dávno a zatiaľ a žiadne iné neohúrilo viac. Čiže Maxim a Nelly.

zuzkas

Borisek s priateľkou ste mali hrať piškvorky,alebo skákať cez švihadlo a teraz by si nemal ťažkú hlavu!v 15-ke to je dosť skoro aj pre mňa,pritom som sa tiež trošku poponáhlala.

Megy10

borisek co ste si navarili, to si aj zjete. aspon budes mat ponaucenie do zivota, ze to nie len tak strcit a vytiahnut a rehotat sya pritom. keby mala aspon viac rokov, ja som mala ako 19-rocna, ale zachovala som sa ako clovek a svojho maleho milujem najviac na svete.

Borisek

Chcel by som sa opytat co by ste robili na mojom mieste kebyze mate na ceste dieta v 18-tke lebo ja uz akoze fakt neviem .. pritom priatelka ma len 15 .. nieje to na chvalu len som cel vedieť vas nazor dakujem :(

voňavka

TINA1359
vysvetli na kieho diabla su dobre zdvojene mená...presne o tomto sme sa minule rozpravali s kamaratkami ,že tie deti su chúďatá jak z cirkusu...ako ju budeš volať miriam alebo anabell....alebo keď bude slnečno tak miriam a keď oblačno tak anabell?Atie kombinacie mien..otras ...ľutujem tie deti čo nosia take pripečene mená... NIET NAD JEDNODUCHE A PEKNE MENA...

oliz

Ak chces aby sa hodili, tak pre dievca jednoznacne Patricia, Petronela, pre chlapceka Patrik,Richard.

Mne sa pacia aj mena Emma, Lea, Nella, Gabriel,Bianka, Sebastán.

Tina1359

Dievčenské :Alexandra Viviane , Miriam Anabell , Laura Kristína , Bibiana Violet , Chlapčenské :Jakub Sebastián , Filip Simon , Michael Tobias , Nicollas Tadeáš . ...xD Mne sa páči zasa toto..:))

karamelka10

Moja dcérka sa volá Kamilka. Voláme ju aj Kamka, Kami, Kamili. Momentálne som tehotná a páčia sa mi mená ako Simona, Esterka, Kristínka. Chlapčenské napr. Maximo, Tobias, Adamko, Daniel.