Ako prist o panenstvo-sex

Makiavelli

O panenstvo mozes prist hociakym porusenim blany, a teda prstom, penisom, vibratorom, ale aj pri jazde na bicykli, na koni, motorke.. Panenska blana je jemna a tenka a poskodi sa lahko. Mozno uz nie si panna a ani o tom nevies.. Vsetko podrobne spisane tu -- -odkaz odstránený-

Chaskar

Oľem mám veľkoho chuja, kto mi ho vykuri, možem aj zaplatiť :D
Rychle jednanie ta vyštrikam še Vám do piska :)
Chcece?
Fajnej bitch dam aj zadarmo
Kto chce ta možme aj šmigac kus

Marr

Ahoj, čistá láska.. Je krásne čítať tvoje riadky a ešte krajšie by bolo žiť život podľa teba.. Ozaj, ty žiješ aký život s partnerom? Dokonalý? Súhlasím s veľa vecami, aj ja som túžil celý život mať za nevestu pannu, no nie všetko v živote sa podarí. Dnas máme krásny vzťah, rodinu a nič nám nechýba.. a nemáme problém hovoriť aj o svojej minulosti. Bol som panic do 22 rokov, a počkal som na svoju lásku, aj keď nedobrovoľne, ona mala 23, a nepočkala.. a čo sa stalo?? Niekedy to v sebe neudržíš, viem to, chápem to. Tiež som masturboval, a moju bacuľatú lásku chalani na chatách nenechali len tak.. Panna s veľkými prsiami a veľkým zadkom bola žiadaná, proste podľahla a podvolila sa..

Adamko62

Cista laska, ja si ju chcem vziat za zenu od prvej chvile ako som ju nasiel... Rok som bol pravidelne vzrusovany od nej... 23 rocny chalan... A ty tu budes hovorit o mne ako o dakom trtkovi. Chodil som mokry domov z rande. A sex sme nechceli ani ja ani ona. Az po svadbe. Ale presvihol som to a moje telo chcelo konecne uspokojenie, ved rok bolo vzrusene... A zasadna otazka: Preco som nepoziadal ju, aby nieco spravila so mnou? Ona je panna ja som bol panic, bolo by to sebecke ziadat nieco take... PRVY SEX=stratil som panictvo.

čistá láska

Adamko, miloval si ju a vyspal si sa s inou? Asi si ju nemiloval dosť. Prevážila v tebe túžba po sexuálnom uspokojení - za každú cenu. Priateľka si chcela zachovať čistotu, tak ty si išiel za padlou ženou. Zbytočne sa hneváš na priateľku, ty si sa tak rozhodol. Problém nie je v priateľke, ale v tvojej sexuálnej žiadostivosti, ktorú nevieš ovládať.
Ak s niekým chodíš, nemáš automaticky nárok na sex. Hovoríš o tom "môj prvý sex", akoby to bolo niečo, čo je tvoje a čo ti žena má poskytnúť. Skutočná láska pozerá ani nie tak na to, čo môže od druhého dostať, ale túži hlavne z lásky dávať. Milovanie z lásky je o sebadarovaní a nie o braní. Ak si nebol pripravený darovať sa jej na celý život svadobným sľubom, nečudujem sa priateľke, že odmietla s tebou spať. Svadba a milovanie je vlastne to isté. Ty si chcel sex bez svadby, bez záväzkov. Tvoje vlastné dobro (čiže z tvojho pohľadu sex) prevážilo nad dobrom pre milovanú osobu. Vám chlapom je to jedno - vyspíte sa s dievčaťom a ak sa neskôr rozídete, netrápi vás, čo s ňou bude. Kde sú tie časy, keď si muž pokladal za povinnosť vziať si ženu, ktorú zviedol. Vy zvádzate a opúšťate. Vaša česť kamsi zmizla. Ako sa však cíti ona? Prišla o panenstvo a ten muž, ktorý jej vyznával lásku, sľuboval hory-doly a ktorému uverila, je preč, ostala sama, opustená, ohrdnutá. A on si hľadá ďalšiu ...

Bika, kam sa ponáhľaš? Hľadáš sexuálne vzrušenie a skúsenosti - a to až tak, že sa vyzlečieš pred iným dievčaťom a robíte čo robíte? Je to zahanbujúce, zamysli sa. A potom sa čuduješ, že si zmätená a nevieš, či nie si náhodou na baby. Poviem ti, že na baby nie si, ale ak budeš v takýchto aktivitách s priateľkou pokračovať, je dosť možné, že sa ti to zapáči a už na chlapca ako na budúceho partnera nebudeš chcieť myslieť. A to nie pre to, že by si bola lesbička, ale práve kvôli sexuálnemu experimentovaniu. Lebo väčšina tých, čo sa vyhlasujú za gayov a lesby takými nie sú od narodenia. Zažili v živote niečo, čo ich v citoch nasmerovalo na osoby rovnakého pohlavia - táto ich homosexuálna orientácia je však psychického rázu a nie je vrodená. Tak ani ty nemáš dôvod vyhovárať sa, že sa ti to so ženou páči, lebo si lesbička. Nie, je to len tvoja nezriadená sexuálna žiadostivosť, ktorú skúšaš uspokojiť so ženou. A to nie je dobré. Panenstvo znamená čistotu a nevinnosť dievčaťa, ženy. A ty sa jej chceš zbaviť - dokonca vzťahom proti prírode. Aká si nerozumná. O pár rokov sa budeš chytať za hlavu, čo si to robila.

Si normálne heterosexuálne dievča, oklamané touto dobou, ktorá chce všetko urýchliť a toho čo najviac zažiť. Láska však príde v tej správnej chvíli - možno o 2 roky, možno o 5 či o desať. Ak začneš skúšať s dievčaťom či chlapcom, len aby si si ju privolala, zažiješ trpké sklamanie. Pocit viny a výčitku, že si urobila, čo si nemala. A prázdnotu. Zapamätaj si, láska nerovná sa sex!

A keď láska príde, potrebuje čas, potrebuje dozrieť. Najprv je dosť sebeckou zamilovanosťou, keď chce byť s tým druhým, lebo mu je s ním dobre. Postupne sa zmení na skutočnú lásku, keď je s tým druhým, lebo ho chce urobiť šťastným, je schopná zabúdať pre neho na seba, vie sa obetovať. Toto je pravá láska a tá sa chce dávať. Milovanie je až čerešničkou na torte. Netreba sa báť, ak niekoho budeš naozaj milovať, aj milovanie s ním bude krásne, netreba dopredu nič skúšať. Ak však začneš vzťah budovať od sexu, každý vzťah sa ti rozpadne. Sexualita vám obom zahmlí rozum, zostanete na telesnosti a duševné spoznávanie zanedbáte. Keď prídu problémy, vzťah padá, ani ten sex ho neudrží, lebo bol postavený na piesku. Treba začať od duševnej spriaznenosti, spoznávať sa, zamilovať si dušu toho druhého. A ak budeš milovať tak, že by si pre neho chcela obetovať všetko, tak vtedy je tá správna chvíľa pre milovanie, to je tá chvíľa svadby. Deň, keď slová milujem ťa, si môj jediný a nikdy ťa neopustím, zároveň potvrdíš svojím telom v láskyplnom spojení. Tak to bude dobré a krásne. 95 % mladých ľudí o toto prichádza, lebo nechce čakať a skúšajú nezáväzne sexuálne žiť, keď ešte toho druhého poriadne ani nepoznajú. A tak spolu chodia, spia, rozchádzajú sa, nájdu nového, opäť a opäť dookola. A niekde v tom kolotoči sa stráca sebaúcta dievčaťa, lebo sa dávala len tak ľahko, zo zábavy, nezáväzne x chlapcom. Nevážila si samú seba a ani tí druhí si ju nevážili. Nechceš byť iná?

Zamysli sa: nebolo by pekné raz dosvedčiť mužovi svojho života, ktorý bude tvojím manželom, že je jediným mužom tým, že by si si nechala panenstvo pre neho? Nepočkáš na neho? Skutočný muž by sa cítil poctený, že by bol tvojím prvým, že iný nedostal to, čo ponúkaš jemu. V tomto je krása čistoty ženy, ktorú si neuvedomuješ a ktorú chceš tak ľahko zahodiť. Je to, akoby si drahokam spláchla do kanála...

Adamko62

Po roku co som bol s babou, som uz dlhsie nedokazal cakat na svoj prvy sex... Mal som cez 20 rokov.. Miloval som ju ona mna tiez. Vyspal som sa teda s ku* vou...