ockovanie deti (povinna vakcinacia ano/nie?)

Kubo11

Pintereska - máte pravdu, len by som chcel niečo upresniť ohľadom chráneného sexu. Aby v tom mali dievčatá jasno. Kondóm ani orálny sex nezabezpečujú ochranu pred šírením vírusu HPV! Vírusy sa prenášajú už pri kontakte s infikovanou kožou a sliznicou vonkajších pohlavných orgánov. Infekcia HPV sa neprenáša krvou. HPV sa v krvi nevyskytuje, je iba v postihnutých tkanivách. HPV na vzduchu vydrží len veľmi krátko, netreba sa báť nákazy na toaletách apod. Takže dokonca aj panna a panic môžu byť nakazení HPV alebo inými infekciami ak vykonávali intímne kontakty a techniky s infikovanými osobami, pri ktorých sa tieto infekcie môžu preniesť aj mimo priameho pohlavného styku cez pošvu (napr. bozkávanie, petting, orálny sex, análny sex, vzájomná masturbácia a pod.).

Marosko-n

Upozornenie mamičkam.
Dieťa pred očkovaním najprv zásobte živočíšnymi vitamínami hlavne B12 a nech sa dieťa 2-3 týždne stabilizuje a je zdravé. Až potom môžete dať očkovať.Niekedy je dieťa zdravé zdravé no v skutočnosti je podvitaminované
Očkovanie je záťaž pre organizmus tým väčšia, čím je vakcína málo zneutralizovaná. Dnes výrobcovia nemajú čas na testovanie vakcíny, aby mala správnu aktivitu.- nevedia to, prvej si dali na tom viac záležať. Na jeden druh vakcíny ste chodili aj viac krát s časovým odstupom. Dnes to skrátili !!!!!!
Preto z vakcín deti dostvajú šok, ktorý nevie ich organizmus zvládnuť a vzniknú poškodené deti !!!!!
Lekár to nevie ohodnotiť aká je aktívna vakcína a či je správne nastavena.

Pintereska

K HPV len tolko.....keby tie vase 13-14-15 rocne deticky nespavali krizom krazom cez seba, nebolo by nutne ani ockovat. Ze nespavaju? Vypocujte si niekedy v mestskej rozhovor nejakych ziacok 8.rocnika. Keby ste ich viedli k sexualnej zdrzanlivosti a ku chranenemu sexu, bolo by nutne ockovat? Dnes je hpv brany ako chripka. Uz to maju pomaly vsetci, tak co sa vzrusovat?? Chore. Ja ked som sa pytala gyndy na to, mavla rukou, ze to uz v ambulanciach ani neriesia pomaly. Ze ved to ma kazdy. Potlacia priznaky a ide sa dalej. Mlade baby si taktiez nic z toho nerobia. Je im to vysvetlovane tak, ze uz to maju vsetci, ze je to nieco ako opar na perach a teda sa neda pred tym uchranit. Mnohe nevedia, ze je to sexualne prenosne, myslia si, ze sa to siri hadam vzduchom. Nemaju ponatia, ze maju sexualnu chorobu....fuj, humus, hnus, otras.....Takze ja som za ockovanie aj proti hpv....len bohuzial, o chvilu uz nebude koho ockovat....

Kubo11

zradca - celý váš článok je prevzatý z konšpiračných stránok, ktoré som spomínal pár príspevkov nižšie (www.konspiratori.sk). Dajte odkaz na nejaký výskum o škodlivosti očkovania HPV ! Asi nemáte, že ? Vraj v EU vakcíny nedržia. Práve naopak Slovensko je biele miesto na mape EU v preočkovanosti proti HPV. V rámci EU ja 60-70% (v 2015). Ale napríklad až 80 % v Maďarsku (2015), 85 % v Írsku (2015 pre 12 až 13-ročné dievčatá) alebo 87 % v Portugalsku (2015). V Českej republike je preočkovanosť cieľovej populácie 13-ročných dievčat okolo 60 %.
Úroveň preočkovanosti na Slovensku, žiaľ, dosahuje dlhodobo maximálne 3 percentá. Bohužiaľ, Slovensko aj napriek dlhodobej snahe odborníkov, ostáva jednou z posledných krajín Európy, kde očkovanie proti HPV nie je zaradené do národného imunizačného programu. S očkovaním proti HPV začala prvá Austrália pred 10 rokmi. Postupne sa rozšírilo do 130 krajín. Bolo podaných 170 mil. vakcín. V Austrálii sa podarilo zaočkovať kvadrivalentnou vakcínou veľký počet mladých ľudí a dosiahnuť tak zníženie výskytu HPV infekcie (6,11,16,18) o zhruba 90 % a predrakovinových zmien krčka maternice vysokého stupňa o zhruba 85 %. Teraz je už na trhu vakcína Gardasil 9 proti 9-tim typom HPV (6,11,16,18,31,33,45,52,58).
Ženy - dievčatá spamätajte sa, práve čítam štatistiky : "V ČESKÉ REPUBLICE NA RAKOVINU DĚLOŽNÍHO ČÍPKU UMÍRÁ KAŽDÝCH 20 HODIN JEDNA ŽENA". Na Slovensku každoročne ochorie 600 žien a 230 na toto ochorenie zomiera.

Miga

Urcite ockovat. A ak nejaka zena dobrovolne ohrozi zdravie svojho dietata tym, ze ho neda ockovat, tak nech si za to nesie zodpovednost. Moja mama robi v nemocnici. Pred niekolkymi mesiacmi prisla vyhukana rodina a zacali zjapat, ze maju vsetci nechat vsetko tak a zachranit ich dieta. Malo cierny kasel. Nebolo nikdy ockovane. Co myslite ako to dopadlo? Neviem ci to bolo medializovane, zrejme nie...babo umrelo. A este sa matka rozculovala v akej krajine to zijeme, ked sa vracaju opat tieto choroby......rozum sa zastavil snad vsetkym. Je mi jedno ake prirodne, alternativne a neviem ake matky su medzi nami. Ale kto nebude ockovat, nech ma vlastnu nemocnicu a vlastneho doktora :D A nechodi medzi ludi.....A take matere vymlete, co neockuju, tak nech sa nerozculuju, ak im dieta umiera na choroby nasich prababiek...

zdradca

Ludia sak citajte aj ine web stranky nie len tie ,,nase,, siovenske denniky,vlastnene sionistami vs USraela.
v US bola moda ockovat mlade dievcata vakcinou proti rakovine krcku maternice. Velke halooo,velka reklama, sproste nlade dievcata tomu uverili. Po rokoch,ked uz biznis frcal spravilo na tu vakcinu par testou aj niekolko nezavislych laboratorii vo svete. Dovod zacali si vsimat negativa na plodnost, umrtnost apo.u zien. Z hrozou zistili,ze vakcina Ano pomaha tlmit bujnenie rakovinovych buniek pri rakovine krcka maternice. ALE!!! Ako najväcsiu hrozbu bolo zistene,ze podporuju vo velkej miere rakovinu vajecnikov a vajickovodov. Tym ohrozuju plodnost a zivot zien uz od mladeho veku.
Tato vakcina sa dostala do EU ako najväcsia novinka s US odporucana 9 s 10 lekarov. Aj tu naleteli niektore sproste dievcata,no ak by sa informovali. Zistili by, ze tuto vakcinu v niektorich statoch EU ani v lekarnkach nedrzia. Dovod,potvrdene vedlajsie ucinky.

k ockovaniu babätiek. Vakciny v dnesnej dobe so mix vsetkeho. Ked sa zase vratim k US. Po povinnom ockovani novorodeniatok sa zistilo, ze sa naramne zvysil pocet ochoreni u deti a to ako epilepsia, rozne disfunkcie,autizmus aine ochorenia, hlavne agresivita. Ta sa v starsom veku u deti zvysila x 100 nasobne. Lenze. Farmaceuticky biznis je obrovsky biznis, kde sa da testovat nieco na velkom pocte nic netusiacich pacientov. A neni nic,lepsie ako si zarucit buducich pacientov do anbulancii a uzivaniu liekov,ako znicenim ci poskodenim imunity,ci zdravia ludi uz od utleho veku.

Ja som to u svojich uz dospelych deti vyriesil takto. Vzdy som kazde ockovanie od narodenia konzultoval s lekarkou, tato uz neboha pani lekarka poznala uz moju manzelku ako svoju pacientku v detskej anbulancii od narodenia. Cize vzdy sme sa pani doktorky spytali. Ci sa dana vakcina,musi podat, ci v takom velkom mnozstve. Odpoved bola,ze MUSI (ziadna volba rodica,zakon stanovi ze MUSI) sa aplikovat.
Ak sa jej to nezdalo,zmensili sme davku,alebo proste sa vakcina vybrala s lekarne,napisalo ze bola podana, no podana nebola.
Deti mam uz dospele,bez väcsich zdravotnych problemoch.
Ano vakcinovat,no s mierou. Staci sa zaujimat o planovani elit NWO ( new world order) o planovanej genocide obyvatelstva. Otvori vam to oci.

OchZas

Kubo, nevsimaj si Omen...ona je vecne rozculena, ak jej ktosi neda za pravdu. Sebecka, egoisticka osoba, co si mysli, ze je stredom vesmiru...len skoda, ze max tak u nej v obyvacke

philips

Vyjadrenie k bodom, ktoré uvádza Emily opat:

Deti sa očkujú príliš skoro - čo je skoro a čo neskoro? Človek je pod neustálym útokom patogénov od narodenia až po smrť, takže skoro neexistuje.
Vakcína proti 6 chorobám naraz je úplne v poriadku, či radšej by ste boli, keby je dieťa pichané zbytočne šesťkrát, keď stačí len raz a účinne? Imunita je schopná bojovať naraz proti podstatne väčšiemu množstvu patogénov ako je 6.
Ťažké kovy a škodlivé častice? A aké? Vakcíny sú jedny z najkontrolovanejších liekov, aké sú..
Biznis.. Aj chleba a rožky sú slušný biznis.. To aby sme prestali kupovať od tých zlých pekárov, čo na nás zarábajú.
Vedľajšie účinky - tie má aj ten chleba a neprejavia sa u každého, viacmenej sa prejavia u mizivého percenta populácie.
Oslabujú imunitu? Zaujímal by ma ten mechanizmus.
Autizmus - doteraz sa nenašiel žiadny preukázateľný súvis očkovania s autizmom.
Stáva sa nákazlivým - hlavne, keď sa očkuje len antigénom a nie samotným mikroorganizmom.

Ako tvrdí Emily, povinné očkovanie je potrebné, aby spoločnosť bola zdravá, klesajú ekonomické náklady, celkové zdravie našej spoločnosti sa neustále zlepšuje, predlžuje sa dĺžka a kvalita života.
Ďalšie bludy, čo nachádzam na internete:
- áno, ochorejú aj očkovaní ľudia, ale ich imunitný systém patogéna rýchlo rozpozná a spustí tvorbu protilátok, čo sa u nezaočkovaného nestane. Nezaočkovaný bude proti infekcií bojovať len nešpecifickou imunitou, čo je síce silná obranná línia, ale často nestačí.
- nemáme preočkovanie - áno, nemáme. Ale v našom tele existujú tzv pamäťové bunky, ktoré začnú produkovať znova protilátky, keď sa stretneme s daným patogénom. Takže síce nemáme v krvi dostatočnú hladinu protilátok, ale sme schopní si ich celkom rýchlo vytvoriť.
Som ZA povinné očkovania, avšak vždy až po zvážení doktorom, ktorý pozná zdravotný stav svojich pacientov. Očkovanie proti chrípke považujem za zbytočnosť vzhľadom na priebeh infekcie v epiteli dýchacích ciest.

Emily opat

Som jednoznačne za povinné očkovanie. Jednoducho preto, ze ľudia sú takí zblbnutí že veria kadejakým konšpiračným bludom. Ohrozujú tým nielen svoje nevinné deti ale aj spoločnosť ako takú. Nezabúdajme ze sú tu ešte maličké deti ktoré este nemajú vek aby mohli byt ockovane, alebo deti po onkologických ochoreniach ktoré sa ešte ockovat nemozu a ďalšie skupiny obyvateľstva ktorých ochránime jedine tým, ze sa dáme zaočkovať a dosiahneme pokrytie očkovaním na výšku kde už šírenie chorôb nebude môžné. Ludia sa bohužiaľ nejdú porozprávať s vedcami, lekármi ale si čítaju nepravdy a poplašné správy na internete.
Hocikoho aj tí čo medicínu v živote neštudovali vam povedia ze:
- deti sa ockuju príliš skoro
- za nie je v poriadku ked dostanú vakcínu proti 6 chorobám naraz
- ze vakcíny sú plne ťažkých kovov a škodlivých častíc
- ze vakcíny sú obrovským biznisom
- ze vakcíny majú vážne vedľajšie účinky
- ze oslabujú imunitu
- dokonca ešte sú aj takí co stále tvrdia, ze vakcíny spôsobujú autizmus
- ze kto sa ockuje sa stane nákazlivým a neviem ešte koľko TOTALNYCH BLUDOV.
Žijem v Takiansku a tu museli rozšíriť povinné očkovanie kedže preockovanost klesla a ľudia tu umierali na osýpky!
Nedavno pripad jedného dievčatka ktoré skoro zomrelo na tetanus pretože jeho rodičia sa "informovali" a rozhodli sa neočkovat! To ze odmietli bezpečné očkovanie co stojí pár šupov a vystavili svoje dieta nesmiernemu utrpeniu liečba ktorého stala desaťtisíce EUR to je dôsledok toho ich "informovania sa"!
V Taliansku sa nastastie zmobilizovali, viacerí lekári robia osvetu, vysvetľujú, pomáhajú aj napr. na FB. Na Slovensku nic take nevidím, sarlatani, pochybní homeopati "lekári" majú raj a zarábajú kráľovsky!
Bohužiaľ ľudstvo zabudlo na hrôzy detskej obrny, ktorá bohužiaľ nezmizla a sú štáty kde je nakazených veľa deti. Odporúčam vyhľadať si obrázky! Alebo prečítať si co je to SSPE ked zase bude niekto banalizovat osýpky!
Hranice otvorené, lieta sa po svete hore dole a niektorí ľudia sa naozaj rozhodnú vlastne deti neočkovať... proste šialenstvo.

Kubo11

Jaja15 - presne tak.
Očkujeme prasce, králiky, psov atď. a funguje to. Ale odrazu je tu kampaň proti očkovaniu, lebo to vraj škodí. A ľudia sú tak sprostí že tomu uveria.
Od roku 1994 sa začala robiť v SR vakcinácia líšok proti besnote. Výsledok? Od roku 2006 do roku 2013 sa v SR nevyskytla besnota.
Teraz sa občas vyskytne pri hraniciach s Poľskom a Ukrajinou. Podobne je bez besnoty aj ČR a Rakúsko. Ako je to s chorobnosťou po zavedení povinného očkovania v SR je dobre vidieť tu (pdf):
www.uvzsr.sk