Neviem ako dalej :(

Príspevok v téme: Neviem ako dalej :(
jana45609

Asi pred 7 mesiacmi sme sa s priatelom rozišli,velmi sme sa milovali,potom sme si dali \"pauzu\" a dalej to uz nepokracovalo asi pred 2-3 mesiacmi si začal s mojou velmi dobrou kamarátkou. Potom som začala trpieť a to z toho dôvodu , že ja som ho ešte stále milovala. Teraz presiel cas ale este vzdy prídu chvílky place a smútku . Ked vidím ako su spolu sťastny , nedokážem udržať slzy :( a teraz cez Vianoce ma to ubíja :( .. Neviem ako budem žiť ďalej , ked uz presiel vyse pol roka a ja ho este stále milujem :/ On mna uz vobec (je to taký suknickar trochu) ... Ako sa vysporiadať , vzdy sa niecím povzbudím ale potom to uz nestací a znovu slzy..

evik1

Tebe želám úprimne duševnú silu,aby si sa vyrovnala s rozchodom,ver mi,prejde to.A keď ho náhodou stretneš,tvár sa prosím ťa sebavedome,že sa máš veľmi fajn,odkedy ste sa rozišli,priam výborne,hoci pôjdeš plakať do vankúša,ale v tú cvíľu musíš žiariť,ešte sa bude čudovať a bude mu to vrtať v hlave a začne uvažovať,ako mu bolo s tebou dobre,lebo neboj,ani tvoja super kamoška nebude väčšná...fakt to prežuj a nedaj poznať na sebe,aká si z toho zničená,chlapi berú na sebavedomé(ale zdravo)a uzrozumené s vlastným životom.Rada pre Teba-neplač za ním,nestojí ti za to,niekde na teba čaká lepší a nie tak trochu sukničkár,lebo on by sa aj tak nezmenil,vieš? Veľa šťastia.

chlaapi

kamaratka za vsetky drobne.. never jej ani nos medzi ocami. ak vie ze ho milujes, mala aspon pockat kym sa z toho dostanes.a nie hned po "pauze" na neho hupnut. a nim sa netrap. pride novy lepsi a taky pri ktorom nebudes trpnut kedy ti zahne ;-)

jana45609

Viete , najhorsie je , ža ja si to uvedomujem aký je ale ja nedokazem prestať, proste aj ked pojde zivot dalej ale ked ho vidím alebo spomeniem si na nieco tak to zacne velmi bolieť :/ :) ale dakujem , že ste sa ozvali

kafe

Takže ti to zhrniem: 1. sukničkár, ťa už dávno pustil z hlavy. 2. Trápiš sa kvôli chlapovi čo stojí za prd.
Veď nech sú spolu šťastní! Aj ty si s ním asi bola chvíľu šťastná, ale vidíš ako ste dopadli. Dlho vám to nevydržalo.
Hlavu hore, prestaň fňukať, vyplň čas športom, učením alebo štrikovaním.. a teš sa na to, čo nového ťa asi v živote stretne. Možno to bude niečo zaujímavé, možno to bude zase bolieť.. ale tak to chodí. Raz je lepšie, raz horšie.