Nechtiac som si vymenila dni keedy som mala brat tabletku

lienocka2

Presne, ako tu písali ostatní, ide o to aké tabletky berieš. Ak berieš tabletky, ktoré sú všetky rovnaké, tak je jedno, spod akého dňa si si ju vytiahla. Ale ak berieš také, ktoré sú rozdelené na aktívne a neaktívne, a ty si si zobrala náhodou tú, kt.si mala brať počas prestávky, tak je to prúser. Ja beriem tie, kde ich je 21 a sú všetky rovnaké, takže takýto problém som nikdy nemala :-) Ale ak sa ti aj v budúcnosti stane takýto problém, že si si v niečom nie si istá, tak radšej nasledujúcich 7 dní používaj aj kondom :)

linduška

Fakt už nebolo jednoduchšie vytiahnuť príbalový leták a rovno si to preštudovať, ako zapnúť počítač, notebook alebo čokoľvek, nájsť fórum, napísať tam a čakať "v nervoch" na odpovede od žien, ktoré ani len netušia čo za tabletky berieš?

jankaaaaaaaaa

ach boze. zasnem nad tym, ake su dnesne zeny pohodlne a asi aj hlupe. miesto toho aby si poriadne nastudovali co za tabletky vlastne uzivaju, miesto toho po nete hladaju vseliake fora a vypytuju sa to iste a cakaju len na jednu jedinu konkretnu odpoved. davno si si to mohla sama zistit o co ide , resp. davno si uz toto mala mat poriadne nastudovane, este skor ako si ju vobec zacala brat

M 25

presne, ak máš tabletky, všetky rovnaké, tak je to uplne jedno! nič sa nedeje, tie dni tam máš len pre to, aby si vedela, kedy to brať, skončiť a začať..

maruska123

radim ti, precitaj si pribalovy letak a pochopis to uz v druhej vete..ak mas jednofazovu antiku, kde su vsetky aktivne tablety s rovnakym zlozenim, tak to nevadi, pretoze maju rovnake zlozenie, ale musia byt aktivne...ale to by si mala vediet aj ty...ale to by si si najprv musela precitat ten pribalovy letak

je to zle

zacni sa modli! na rukach ti zacnu rast enormne ochlpenie a nohy sa ti skrivia do tvaru X ... drz sa bozie dieta

wreck

:))) ak ide o ha, a to taku, ktora ma na kazdy den predpisanu inu uroven gestagenu ci co to tam teraz davaju, tak je to veru riadny pruser.

riesenie a trest za nedbanlivost: mesiac ne-on-dziat! :))