Co robit cez prazdniny?

Príspevok v téme: Co robit cez prazdniny?
jehla

Mam teraz kopu casu, kedze su prazdniny, ale tiez malo pohybu. Doma sa nenudim, mam ucenia habadej a tiez citam knihy jednu za druhou, ale nemozem cele dni len sediet doma. Aj by som vybehla von, ale jednak ze nemam velmi s kym a neviem ani co robit.
Ked v tom zimnom obdobi je tak malo moznosti na sport..Lyze nemam takze sa nemozem lyzovat, korculovat pojdem ked bude verejko na nasom stadione, no to casto nie je..na prechadzku len tak chodim, ale to je dost nezazivne, prechadzat sa okolo bytoviek..nemate nejake napady?

deniska88

Ahojte mám 12 rokov a neviem čo mám robiť cez prázdniny....V našej obci boli teraz kolotoče a minula som si tam veľa peňazí a nič mi neostalo...chcela by som skúsiť tu brigádu ale neviem ako...poradíte mi prosím vás?... :D Ďakujem

lienka222222

no napríklad ja cez prázdniny brigádujem... na jednej strane aspon sa doma nenudím a nesedím doma a na druhej strane aspon si niečo zarobím :)

Joo

ako sa pise dole, mas kopec moznosti ,skus lyzovanie ,korcule ,sanky .....je kopec moznosti, ako si zasportovat napr.

jajka001_

existuju športove haly, plavarne, kiná, divadlá, galerie, muzea. da sa ist niekam na vylet mimo mesta, ked mas volno a vyrazis rano, mas na to cely den, aby si mohla pobehat dakde po lese, ci ist do ineho mesta. najlepsie by bolo mat nejaku kamosku, aby si nemusela cas travit sama.