Krutenie hlavy

Príspevok v téme: Krutenie hlavy
klaudina

V oslednej dobe mám bolesti hlavy, krutenie hlavy,mdloby. včera som sa naobedovala a o take 2 hodinky sa i začala strašne krutiť hlava, roztriasli sa mi ruky a dostala som zachvat hladu akoby som nejedla od rána. Dala som do seba niečo z väčšou energiou ako banan, a čokoladu. Potom to prestalo. V ten deň som ani necvičila, a na obed som mala rkurací rezeň a zelen šalát, pitný režim dodržujem, športujem a zdravo sa snažím jesť.Prečo sa moje telo takto správa?

klaudina

Raňajkujem pravidelne bez toho sa nezačne ani môj deň. Jem zdravo pestru stravu a 5x denne. Žeby možno do toho aj toto počasie? Merala som si tlak a je nízky!!! Ďakujem vám za rady. Popozerám sa po tých papierikoch.

brunuska

tras ruk pise,krutenie hlavy,mdloby ked zje cosi s obsahom cukru-prejde to. nedrzis nahodou hladovku,drasticku dietu??? neranajkujes ze??? no na tvojom mieste by som si dala zmerat hladinu cukru u dr.

samko r.

To je pravda, ale cukrovka môže vyskočiť tiež rýchlo. V lekárni dostaneš kúpiť tie papieriky na moč, volajú sa Dia Phan, stoja niečo okolo 120 Sk, tak si to môžeš skúsiť aj sama doma. Skôr to bude tá krčná chrbtica. Sadni si, uvoľni sa a nakláňaj hlavu z jedného pleca na druhé, možno ti pukne v krku a uľaví sa ti.

klaudina

zápal močových ciest dobre poznam aj jeho príznaky...Chrbtica skôr krčna mi robí problem hlavne sa ozve po behu...Vieš, že ma napadla cukrovka, ale pred pol rokom som bola na preventívke to by mi asi zistila z krvy, nie?