nočný sopeľ/hlieny už roky

Príspevok v téme: nočný sopeľ/hlieny už roky
Marek_

Zdravím. Mám istý zdravotný problém, asi poviete že sa ozývam nejak neskoro ale u mňa to je už tak že som na problémy zvyknutý od malička, nejak sa na mňa lepia...
Neviem povedať odkedy to trvá, ale je to myslím že veľa rokov, a po celý rok. Večer pred spaním si vždy všimnem ako odrazu mám plný nos, vlastne ani nie nos práveže samotný nos je prázdny a nemám čo vysákať lebo všetko je to niekde hlbšie a to mi vysákať proste nejde, lahnem si na bok a takmer nemôžem dýchať cez nos, keď neležím alebo ležím ináč než na boku nieje to až tak strašne ale tiež nič moc.. A ráno to zase zmizne, môžem dýchať, no asi všetko to tam stále je lebo mi to ide do hrdla a musím to vypľúvať a dosť dlho kým to je všetko preč, každé ráno :/ alebo to sú hlieny? nevyznám sa... Nejaká rada? bol som s tým u nosnej tá len že nič nevidí, ale ja že to tam je, tak mi predpísala sprej Nasonex ale ten nestačí.

muchacc

nemas problem s roztocmi? alergia na roztoce?

alebo - by si potrebovala precistit dutiny. Sprej je hlupost.
Skus na nete hladat nieco ako precistenie nosovych dutin.

Ak by si sa potapala, tak viem, ze potapaci pri istej hlbke, ked zatlacia, sa im paradne precistia vsetky dutiny, potom len tej sajrajt vypluvnu/vyfukaju a je to.