Slaba vydrz pri milovani

Príspevok v téme: Slaba vydrz pri milovani
Smutas

Dobry den, mam 21 rokov a mam 20 rocnu partnerku, ktoru milujem. Zaciname zit pohlavnym zivotom. Moj problem spociva v tom, ze niekedy, ked sa milujeme, trva mi 5 minut a potom koniec, niekedy menej, niekedy viac ... stalo sa mi, ze par hodin pred milovanim som sa spravil a ked doslo k spominanemu milovaniu, tak som sa mohol milovat kvazi kolko som chcel, vydrzal som. A teraz ... Tyzden sme neboli spolu a ked k tomu prislo, spravil som par pohybov a koniec. Stve ma to a mrzi ma to, uz len pre to, ze nedokazem priatelke dopriat pohlavne slast ... Bol som operovany na skratenu uzdicku, ktoru mi odstranili, mavam mierne problemy s mocenim uz skoro 2 roky, ale nezistili mi cim to je a prostatu mam udajne v poriadku, doktor mi hovori, ze sam tam mam zapalenu predkozku (nesvrbi) ... t. j. pouzivam Canesten a niekedy Fnugimacidin. Na spodnej casti zaluda mam aj tzv. Hirsuties papillaris genitalis (ako som nasiel na nete) , moze aj to sposobovat nejaku zvysenu citlivost? Moze mi pomoct nosenie stiahnutej predkozky? Viete mi prosim poradit ako si vylepsit v tomto vydrz, alebo ako to vediet oddialit, podrzat alebo nieco? Zalezi mi na partnerke a nechcem, aby sa kvoli tomu aj vztah rozbil. Vopred dakujem za odpovede.

matthias777

cawes, necítal som predoslé príspevky, ... na tvoje otázky ... silne pochybujem ze niaka choroba/infekcia na penise moze sposobovat väcsiu citlivost/vzrusenie, skôr naopak

áno, permanentne stiahnutá predkozka ti teoreticky zabezpecí väcsiu výdrz, kedze tým budes imitovat obriezku

obrezaní chlapi majú väcsiu výdrz lebo zalud sa non-stop šúcha o textil a tým pádom stráca citlivost, LENZE v tomto prípade moze po rokoch nastat stav, ze citlivost sa zredukuje az na nulu a výdrz budes mat nekonecnú + ziadny orgazmus pri ejakulácii, niektorí obrezaní majú problém ze sa pri sexe nespravia vobec, ce je tiez prúúser ako opacný problém tvoj, spravia sa len pri masturbácii silným tlakom ruky

Zahadny

Zdravíčko, našiel som tento blog a tieš mám taký problém, spočíva to v tom že s partnerkou sme spolu už rok a 4 mesiace, je to moja prvá, ešte okrem nej som inú nemal, problém je ten že asi 10 mesiacov bolo všetko v poriadku, potom akoby som prestal mať kontrolu nad ..... a nedokáže sa dlho udržať stoporený, milovanie sme mali 2 - 3x denne no od tej chvýle je to len 1x denne aj to niekedy 30-45minút a inokedy je to aj 5-10 minút. Záleží mi na partnerke a neviem čo mám robiť, ako napísal aj Maoam, skúšal som sa aj sám a potom sme išli na milovanie večer no k tomu už nedošlo, nechcel sa stoporiť. Vie mi niekto poradiť čo mám robiť? Koho mám navštíviť aby som mal lepšiu výdrž a aby počas milovania neklesol? Ak niekto viem budem mu nesmierne vďačný.

PS: Prepáčte za chyby.

Smutas

Pred hodinou a pol som sa isiel milovat s priatelkou...Prebiehalo to rovnako..predohra a ked som uz parkrat zasunul tak som citil,ze uz budem, tak som ho vytiahol a spravil som sa... To ma stve,ze preco tak rychlo. Ale potom sme skusali a to uz potom islo bez problemov na 2x.

Smutas

Ono da sa povedat,ze som v tomto zaciatocnik, boli sme spolu asi 8x a to nie nejak casto alebo par dni po sebe. Preto dufam,ze je to skor take,ze nie som este zvyknuty na taketo,ze je to kvazi pre mna nieco nove a prijemne.

Modra

Smutas, áno, takto to myslím. Ale ja som veľa milencov nemala, dosť skoro som sa vydala, takže nie som dobrá vzorka.
Čo keby si zašiel na urológiu (sexuológiu?) či je všetko v poriadku fyzicky? možno je to nejaký ľahko riešiteľný problém a ty sa zbytočne trápiš. potom to už môže byť lavínová psychická reakcia, dostaví sa blok.

Smutas

Astor: a ako dlho ste spolu,resp. kolkokrat za tyzden ste spolu ak sa smiem spytat? Robi nieco pre to aby sa to zmenilo, ci skor nie?

Smutas

Astor: a ako dlho ste spolu,resp. kolkokrat za tyzden ste spolu ak sa smiem spytat? Robi nieco pre to aby sa to zmenilo, ci skor nie?

Astor

nie si sam, aj moj pritel ma rovnaky problem... moj problem je ze to pre neho problem nie je a vobec ho to netrapi...

Smutas

Modra: ako myslis,ze najprv sa spravit a potom pokracovat? Tak ano,ale nie vzdy sa to podari a zas je to take pri milovani...

Tak dufa,ze to nosenie stiahnutej predkozky a skusanie pomoze.

Co si myslite o tom nosteni stiahnutej predkozky,moze to pomoct?