Vyhody a nevyhody nosenia stiahnutej predkozky

Fero M.

Ja absolutne ziadne vyhody nevidim. Su to len blbosti. Ak si potrpis na hygienu a nie si prasa tak to mas jedno a povedal by som ze vacsia hygiena je naopak s predkozkou.
Priklad: ides na wc, vymocis sa, utries sa (teda ja to aspo robim) a aj ked ho vytasies neviem ako chces tak je realne ze ti moze vist po uvolneni po moceni paru kvapiek, ktore sa inac zachytia v predkozke.
Prasata co sa.po moceni neutru a este tie kvapky k tomu, tak to radsej nejdem do detailu..
A navyse ak robis nejaky sport alebo fitko ako ja tak sa sprchujem kazdy den a navyse si ho umyjem aj cez den kedykolvek. Aky je problem si ho cez den umyt alebo vecer ak vies ze pojdes...?
Ak budes mat stiahnutu predkozku tak tie 2,3 kvapky co nikdy nevytrasies sa ti akurat zachytia na boxerkach a navyse trenim o trenky sa ti zalud viac znecitlivie.co je akoze ''super'' v mladom veku ale ked budes mat 45 tak ti ho zena bude zahrievat o 15 minut dlhsie aby sa ri postavil.

Takze zaver: Ak nie si prasa co sa neutrie, neosprchuje, nemeni si pradlo, neumyje si ho len tak, si to urcite nedavaj. Je to nezmysel!!

drago9989

Zdravím

Výhody možno spočívajú v tom, že žaluď je trvalo odhalený, neukladá sa pod predkožkou smegma tým pádom tam nemôže nič zapáchať. Reči o hygiene by som veľmi nepreceňoval. Hygiena sa musí dodržiavať tak či tak. No so stiahnutou predkožkou stačí umyť vodou a je to v poriadku. Pri nestiahnutej je treba predkožku sťahovať a umyť poriadne, keďže sa usadená smegma nahromaďuje.

Nevýhody som osobne nenašiel zatiaľ žiadne :)