Náhrada za AB madľový krém

Príspevok v téme: Náhrada za AB madľový krém
zuzi74

Mozte prosim poradit nejaky dobry vyzivny krem na tvar (hlavne mastny). Pouzivam uz roky len mandlovy krem z AB kozmetiky, ktory je urceny na suchu az velmi suchu a citlivu plet. Je dobre rozotieratelny.

Zial okrem tohto kremu som este zatial nenatrafila na nejaky podobny produkt a kedze momentalne nie je dostupny uz v ziadnych obchodoch, tak zhanam nahradu. Dufam, ze to bude len docasne a opat bude tento vynikajuci krem distribuovany.

erna

DC mandlovy krem ako uvadzaju ma len podobne zlozenie.Skusila som ho a jedina podobnost je jeho mastnota.Inak je uplne iny ako bol AB mandlovy krem. Navyse si treba davat pozor,lebo DC krem obsahuje az tri mineralne oleje,ktore sa vyrabaju z ropy!!! Ten to krem by som si uz nikdy nekupila a uz vobec nieje vhodny pre deti. Staci si precitat zlozenie kremu,ktore AB mandlovy mal uplne iny.

Sasa1969

Tu môžete kúpiť krémy s rovnakým zložením, mám odskúšané, používam tieto na striedačku ráno a večer:

-odkaz odstránený-

-odkaz odstránený-

Teraz som testovala tieto v akcii a sú tiež super a za dobrú cenu:

-odkaz odstránený-

-odkaz odstránený-

zuzi74

Jarka, skuste ten mandlovy krem z DC kozmetiky...je to naozaj skvela nahrada za povodny AB...ja uz si len ten objednavam.
Skusila som aj od Reginy, ale ani zdaleka nedosahuje taku kvalitu ako DC.

Jaroslava Š.

Náhradou za AB mandlový krém -

Body Tip Mandlový výživný krém z
www.vivaco.cz

Firma převzala ze Slovenska výrobu, avšak s plným vědomím říkám, že tento vyrobený nový krém absolutně nedosahuje kvalit AB Mandlového krému. Je více hydratační- jako když si obličej namažete mýdlem, ani vůně krému nedosahuje AB, jsem velice zklamaná!

Maruška

DC Mandlovy krém dostanete v predajni na Račianskej,maju aj prirodny mandlovy olej a je perfektny aj na tvar aj na cele telo.Doporucujem

Fidelity

DC - Damita Cosmetics.. vraj je to pôvodná receptúra, ktorú prebrali bývalí zamestnanci ABčka.. inak výroba v AB je momentálne pozastavená (byrokracia), takže možno sa na trh vráti..
-odkaz odstránený-