podme si spravit ocistu po sviatkoch...

uriella

ahojte :)
mne od zajtra zacina semester, tak som zvedava, ako to zvladnem s tym jedlom, hlavne tie vecerne prejedacky :D ale rozvrh mám celkom v pohode, ze budem stihat aj normalne obedy doma :) teraz som posledne dva tyzdne nejako extra nechudla, skor som dost sportovala... zamrznute jazera = korcule :)) a chodila som do fitka a podobne, ale jedla som normalne,a j sladke, tak ziaden ubytok hmotnosti, mozno sval podrastol, ale pochybujem :D

xnoemix a papas pravidelne? a pijes dostatocne mnozstvo tekutin?

janapa

caute, konecne sa mozem pochvalit aj ja, za posledny mesiac 4 kilecka. Vela kapusty na rozny sposob a detox s Aloe Vera, to mi urcite pomaha, mam pravidelnu stolicu, tak je to mozno aj tym :) Ale tak trochu som zmenila aj navyky - ta pani, co som u nej objednava Aloe mi poslala cely program na chudnutie, je tam par dobrych tipov. Ak mate zaujem, mozem preposlat :)

xnoemix

ahojte :))
takže uvádzam aktuálnu váhu a miery. Váha je nezmenená asi po dvoch týždňoch, stále 63,8-64kg. A miery sú taktiež úplne rovnaké. Takže neviem čo robím zle, že to nejde stále dole.
Dneska na raňajky : 2 pohánkové žemličky, cesnaková nátierka, paradajka, 1 čaj
O: chystám kuracie prsíčka na zelenine v placke

Na večeru plánujem jablkové palacinky ( múku nahradzujem vločkami) dnesska po prvý krát,tak som zvedavá ako to bude chutit :))

xnoemix

ahojte :))
no sevilla tak super :)) Ide ti fakt dosť dobre. Ja som na tom tak divne, snažím sa zdravo jesť, ale myslím, že dole kg nejdu. Resp. to na sebe necítim. Včera som sa nevážila, vôbec som nestíhala ráno a večer to asi dobrý nápad nie je :))
Zajtra mám voľno, tak sa odvážim, prípadne zmeriam a napíšem :)

sevilla

Ahojte zeny :) Ja ja sa musim po dlhom case pochvalit, ze som dala dole 1,5 kila :) Juj, velmi sa tesim, musela som sa s vami o to podelit :) A vam to ide ako? xnoemix ty si sa tusim mala vazit 1. februara, ako si dopadla?
Drzim vam palce baby :) Ja sa snazim tu stravu dodrzovat, aj cvicenie, teraz ficim na zumbe a bavi sa to :)

uriella

ahojte kocky :)

takze mne vcera skoncilo skuskove, tak mam konecne cas uz len pre seba :) konecne pravidelna strava, a pohyb, buduci tyzden zmeriam svoje miery a budem sa vazit, tak potom dam vediet ;)

sevilla tak to dokaze poriadne rozhadzat taky tyzden :/ ale to si nevsimaj, jednoducho sa stalo a pokracuj ako bolo predtym, aj ja, lebo posledny tyzden bol priserny, skoro som nejedla a ked som jedla len co som nasla po ruke, takze vaha isla sice dolu ale cela som taka nafuknuta akasi... uvidime o tyzden, dnes som ale zhresila cesnakovou pletenkou, neodolala som tohu nadychanemu vonavemu bielemu pecivu :D

sevilla

Tak zeny ja som bola minuly tyzden na pracovnej ceste a poviem vam, ze to co som schudla mam asi spat :( Ziadne cvicenie, cely tyzden sedenie na zadku na stretnutiach a vecere v kolibe :( A to viete, tam nic moc dietne nenajdete :( Takze tento tyzden asi zacinam na novo. Aj brusko citim nejake nafuknute. Mam pocit, ze cele moje usilie vyslo na prazdno. Takze dnes davam cvicenie, aj rotanu aj dietku zacinam. Vazit som sa nevazila, radsej. A vy ste na tom ako?

xnoemix

ahoj uriella,
no vidím, že máš teda riadny frmol. Ja budem mať budúci týždeň voľnejší,tak si naprogramujem o niečo viac športu. Posledné dni som s priateľom spojila šport s dlhými prechádzkami, tak mi snáď zo stehienok nejaký gram ubudol :))
Čo sa týka jedla, tak sa stále celkom držím. Žiadne koláčiky, pečivo som teda minimalizovala a mám taký pocit, že mi splaslo brucho.
Vážiť by som sa chcela asi toho 1.2. ale neviem či to dovtedy vydržím, lebo už som celkom zvedavá :)
Zajtra sa chystám plávať, tak už sa aj celkom teším :))

simka111

Pozerala som Teleráno, kde doktor Bukovský vravel, že teraz by sa pri očiste malo jesť:
-kapustova zelenina(brokolica, kapusta....)
-zelený čaj
-dumbier
-mal by sa užívať vit.D
-probiotika

uriella

ahojte kocky, ja mam tolko roboty, ze aj internet je pre mna tabu... aspon na rychlo, nemam na nic cas, vobec nemam kedy mysliet na jedlo, takze je to dost ubohe posledny tyzden a pol (pat dni po sebe skusky v inom meste a tento tyzden som mala este dve :/... ale som sa postavila na vahu a dost rychlo to islo dolu coho sa bojim, lebo mozem pribrat, od utorka budem mat uz troska viac casu, tak si naordinujem dietu na upravu metabolizmu postresoveho obdobia a zasa si konecne zacvicim...

vidim, ze vam to celkom ide :)