chcem sa eozist ale nedokazem to

Príspevok v téme: chcem sa eozist ale nedokazem to
ella.b

som s praitelom uz skoro rok a on stale planuje do budcna . Ja pocitujem ze nie je ten pravy , teda obcas mam taky pocit ale hned ako som s nim ten pocit opadne i ked sa to dostalo do takeho stadia ze on uz chce kupit byt a ja este studdujem , robi plany do buducna , deti atd. a ja sa ncitim na to pripravena, skor by som chcela rozvijat toto co je teraz , viac sa spoznavat ,hlbsie ,medzi nami vladne neskutoccne sex.napatie a urciite tento vztah nie je iba o tom , to nie , nie ! lubim ho, ma vsetky predpoklady na to aby som bola s nim ale ten maly čerevík tu je že čo ked to nie je ten pravy , nevieem preco mam taky pocit , zo zaciatku to nebolo take az teraz ,,v poslednom case , ma tendenciu mnou manipulovat a je neustupcivy i ked obaja vsetko riesime diplomaticky aj tak skoro sstale zvítazí . Citim ze ttakyto postoj by ma v buducnsoti mohol velmi obmedzovat a pri takom mmuzovi by som nebola stastna i ked je mojou velkou laskou . Som bezradná , viem ze toto buducnost nema i ked to mozno tak on prezentuje. Ale je zaujimave ze ddnes zavtipkoval ze ostaneme milenci aj keby bol koniec ,,tvarila som sa ze som to nepocula.,

ella.b

ano, vsimla som si ze mu vyhovujem vo viacerych smeroch a klamala by som ak by som tvrdila ze on mi vobec nevyhovuje ! robim presne to co robis, pozorujem a velmi nechcem premyslat lebo vzdy ked premyslam tak to az premyslim, coje sem tam na škodu:/ a vies co mi napisal ked sme o tom kecali ze nieco nasmu vztahu chyba ? ze on presne vie co tomu chyba a vie presne co ma robit (ale konkretnejsie sme sa nedostali) uzavrela som to s kaktom a očakavaním aka bude buducnost.

wreck

vzhladom na situaciu by bolo vhodnejsie napisat "este ani nie rok" a nie "uz skoro rok". samozrejme ze je predcasne robit nejake velke plany do buducna. a ked uz ty teraz citis, ze to nie je co potrebujes... hm... ono sa to nezlepsi rokmi, to veru necakaj.

zrejme on to vidi inak, ty mu asi vyhovujes, ked ma s tebou take smele plany.

daj tomu cas a pozoruj ako sa vam to vyvija. rozhodne sa nikam neponahlaj. raz by si to mohla lutovat.