Cele dni sa trapim

Príspevok v téme: Cele dni sa trapim
nefertiti959

Som mlada baba,Chodim do skoly,mam vztah , piatelov, a nesutale mam pocit ze mi nieco chyba.Ze zijem zivot ktory ma nebavi, ze takto zit nechcem.Rano vztanem a nic sa mi nechce.Proste nic. Presedim odiny za pc a potom idem von s kamaratmi alebo s piatelom alebo ideme cez vikend na nejaku party.A furt to iste dokola.Ale ja chcem zit inak.Toto nieje zivot pre mna.Len neviem ako to zmenit.Nic ma nebavi , nemam ziadny hobby.. Ako povedala jedna moja kamaratka ze ja nemam zlysel zivot.Nemam preco zit preto ma to nebavi.Ja uz nevidim zmysel z tom sa len tak nezprizorne chodit opijat a zabavat .Ako ano , mam rada party aj vsetko to okolo ale nechcem to mat ako hlavny bod zivota.:( Bojim sa ze mam nejaku psych. chorobu alebo som uz odsudenna na zanik :( a inak to nebude.

nefertiti959

no nuda.velka nuda.ja uz tak zit nechcem.to mas pravdu , vztah mam a lasku nie. ked mna to vsetko prestane bavit po 3 mesiacoch a toto uz trba pol roka..len by mi zas bolo luto sa len tak rozist.Velmi by som chcela cestovat a nieco zazivat.Len tu v malom meste to je tazke .. viem, vyhovorka ze tu sa nic neda a pod.to som uz asi taka znudena .

jajka001_

nemas ziadne problemy, bavis sa a nudis sa. tvoj problem sa nazyva nuda:)
najdi si brigadu, aspon budes v obraze, co ta caka v realnom zivote. mas kopec volneho casu, ziadne povinnosti, a fňukáš.

DAVIS

Nemáš žiadnu záľubu, koníčka - to chýba väčšine mladých ľudí. Nájdi si nejakú aktivitu, ktorá Ťa bude baviť, budeš z nej mať radosť, možno pri nej stretneš nových ľudí s ktorými si budeš rozumieť. Môže to byť fitko, squash, bicyklovanie, korčule, turistika, divadlo a ďaľších XY vecí. Nájdi si niečo čo by Ťa bavilo - asi si došla do veku, keď vidíš že bezduché vysedávanie po krčmách nemá zmysel a hľadáš niečo čo by Ťa naplnilo radosťou.

majjca

Ahoj,
no cosi ziadnu psychicku chorobu nemas. Len ta nebavi zivot ktory vedies, mozno si sa dala do kopy s nespravnymi priatelmi, mozno sa citis len vnutorne prazdna preto, lebo ta nic nenaplna, skus porozmyslat nad tym kedy si bola stastna a co ta stastnou vtedy urobilo.
Mozno namiesto toho aby si sedela za PC skus mamke v domacnosti trochu pomoct, alebo chod vyvencit psika(ak ho mas), alebo skus pomoct starym rodicom...
Alebo si najdi nejake hobby, nejaku zalubu, skus porozmyslat istotne na nieco prides...
Drzim prsty, ahoj