18-násť a stále panna

Príspevok v téme: 18-násť a stále panna
siskaa_2

Ahoj , mám 18-násť a som stále panna , mám priateľa,a všetko ide len o to že sa toho veľmi ale veľmi bojím ....stále myslím len na jedno ako môžem pri tom otehotnieť alebo na to ako sa budem trápne cítiť pred priateľom keĎ mu to poviem ...vždy sa radšej tejto téme vyhýbam. ....ja sa jednoducho za to hambím.

Amelia.z.M.

Ja sa len čudujem, že tvoj priateľ ešte nevie, že si panna :P. Neviem prečo to tajíš, ak nie je blbec, tak to pochopí. Všetko je raz poprvé :). A čo že máš 18 a si panna? To je hanba? Však si mladé dievča, mladá žena a stále sa nemáš kam ponáhľať, tu vôbec nie je nič na hanbu. Či v dnešnej dobe je "cool" keď dievča o to príde v 15-tich? ..pozri som rovnako stará ako ty, tiež mám priateľa a o mojom panenstve sa dozvedel takmer na začiatku vzťahu a milovali sme sa prvý krát až po polroku chodenia, neskočili sme na seba hneď..ale vedel to. Takže mal by to vedieť aj ten tvoj, však aj o tom je vzťah, také veci by sa nemali tajiť ;) ..takže odhoď hanbu, predsudky, komplexy a blbé myšlienky a pokojne sa s drahým porozprávaj :) A ak sa bojíš tak zrejme na to nie si ešte pripravená, čiže si to premysli, pozhováraj sa s ním a konaj vtedy ak budeš vedieť na 100 %, že to chceš :) a nenechaj sa seba tlačiť ;) ..veľa šťastia :)

Valery151

Vy ste pekne blbí...Dedy má jediná pravdu...a tých dvoch tam nepočúvaj :) ja mám tiež rovnakú dilemu ako ty,, tiež mám 18 a ešte som sex nemala...a tiež príležitostí bolo, ale ide o to, čo z toho chceš mať. Či zážitok alebo len povinnosť aby si pannou nebola...:) ja ti držím palce a ptm napíš ako nato reagoval :)

Bubu****

súhlasím s maruskou ked sa toho takto bojíš nie si ešte pripravená. Radšej počkaj,nie je na tom žiadna hanba, sex nie je povinnosť...

dedy

nestresuj, nemáš sa za čo hanbiť. Najprv si však uvedom či to vážne chceš. Ak áno, tak by si mu to mala povedať, myslím že nie priamo v posteli ked sa pôjde na vec, ale niekedy. Neviem či sa bavíte o sexe, a takých veciach, ak aj nie, tak to skús nejako zakomponovať do rozhovoru. Mal by to vedieť, lebo chce to trochu iný prístup. Ja som bola panna ešte v 20tke, a dlho som váhala kedy mu to povedať, a príležitosti boli, no stále som to odkladala, lebo mi to tiež bolo blbé, a ked som sa konečne odhodlala, jeho reakcia bola "vtip?" a potom "ved okej" a to bolo tak všetko :D Taktiež, bojíš sa že budeš tehotná, tak sa porozprávajte aj o tom ako sa budete chrániť, nespoliehaj sa na to, ked ti povie, ja ho vyberiem. Ale všetko to je o komunikácii.