Mladšie dievča a jej nie priliš dobrá rodina

Príspevok v téme: Mladšie dievča a jej nie priliš dobrá rodina
juto666

Páči sa mi o 17ročne dievča, ja mam 25. Je nám spolu super. Má to však háčik.
Jej rodičia su rozvedený a jej otec dosť veľa pije a je tým známi v dedine, preto
sa jej rodičia vlastne aj rozviedli. Jej teta a ujo tiež dosť pijú a strýkovia obaja
tiež, ona to však neznasa. Kamaráti si len robia stale srandu kam sa to dávam, a moji
rodičia by boli asi proti ak by vedeli čo je to za rodinu. Ona je však slušna nepije
nefajčí perfektne sa učí... Čo mam robiť ? :(

jajka001_

ona za to nemoze aku ma rodinu. a podla toho co pises tak nie je ako oni. ked sa vezmete, vezmi ju co najdalej od jej alkacskej rodiny

Misis

Jednoznacne suhlasim s eweni...Ja mam podobny problem, len trocha z opacnej strany.Mojmu priatelovi zrejme vadi z akej rodiny som ja.Teda rodicia rozvedeni z dovodu otcovej nevery.A teraz ma obavi, ze aj ja budem taka.Muzi si to neuvedomuju, ale napr.mna osobne to vsetko velmi boli a hlavne, ked o mne pochybuje, ze ja budem taka ista.Alebo z akej som rodiny.Nikto si svojich rodicov nevyberal, ani ja, ani ty.Nikto!!!Tak sa stalo.Urcite dievcatu daj sancu, ona za to nemoze z akej rodiny pochadza.Cloveka treba postupne spoznat, dat mu sancu, nech ukaze aky je.Samozrejme geny sa dedia, ale kazdy clovek je svojim sposobom odlisny.A tiez si myslim a viem podla seba, ze to co vidi doma urcite nechce priniest aj do svojho zivota!!!Na to nezabudaj!!!

eweni

Mylím, že by si jej mal dať šancu na lepší život, pocítiť čo je to ozajstná láska, keďže od vlastnej rodiny sa jej veľa lásky neušlo. Názory ostatných sú nepodtsatné keď ju ľúbiš a ako hovoríš, je to slušné dievča, narozdiel od svojej rodiny. Veľa šťastia.

dellya

svoju rodinu si nevyberáme ..

ale každy člen je iný..ona je iná .. ak ju máš rád, nech ti to nestojí v ceste .. nezamýšlaj sa nad tým, zbytočné myšlienky,starosti a ešte sa rozídete ..

xy:)

ja to poviem tak, nazor rodicov je nepodstatny, pokial sa dvaja maju radi. iste, vedeli by urobit prekazky, pokial sa im buduca nevesta nebude pacit, ale je takisto sanca, ze su ju oblubia a budu o to viac vazit, kedze pochadza z prostredia z akeho pochadza. ide o teba a tvoj vztah. a nik nemoze za to, z akej rodiny pochadza, nikto si nevyberie, kde sa narodi.