Zamilovala som sa do bratovho kamaráta.

Príspevok v téme: Zamilovala som sa do bratovho kamaráta.
nikuska93142

Ahojte. Mám 14 rokov a zamilovala som sa do bratovho kamaráta ktorí má 20 rokov. Skoro každý deň je u nás doma alebo často u nás prespáva. Vela sa s ním rozprávam a iba jemu poviem to čo ostatným nie .No postupne som začala zisťovať že ho milujem. Chcem sa toho zbavit ale sa to nedá. Viem že s ním byť nemožem a to ma mrzí ešte viac. KeĎ som s ním není plačem , mám strašné depresie a nevychádzam ani s domu ... Bojujem sama so sebou aby som taká nebola ale on je úžasný , múdry, krásny a ja už naozaj neviem čo mám urobit Proste som v tom až o uši ...

Treecat

Jak to moze byt laska?Tebe sa mozna paci ale aj ty jemu?Sak v 14 rokoch sa este vyvijas z hladiska fyzickej stranky to podstatne este len pride.To keby si ho pritahovala fyzicky tak bud si geneticky upravena alebo je pedofil.

rontgen

moja sesternica zacala so svojim muzom chodit ked mala ona 14 a on 22. chodili spolu 14! rokov, az potom sa zosobasili. nemyslim, ze by niekedy banovali ze su spolu, ved by sa boli davno rozisli, keby im to neklapalo. aj take pripady sa stavaju, aj ked to je asi zriedkave.

nikuska93142

Nie brat ho poklada za super chalana A fakt ďakujem že máte čas my tu takto písať .. Naozaj Ďakujem .. Moc ma to podporuje keď to tu takto čítam .

bambie

Neviem, ale dnesne strnastky su niektore vyspele ako keby mali 20... Co sa psychicky aj vyzoru tyka. Tym nechcem povedat, ze sup s nim do postele, ale nevidim problem v tom, ze by ste mohli byt kamosi a neskor aj partneri... Chodit spolu mozu a nemusia hned spavat, ak ju chalan ma tiez rad, tak bude brat ohlad na jej vek... Mimochodm hranica je 15, tym nepisem tiez, ze ked autorke odbije 15 tak rychlo sup spat s nim. Ale chodit? Preco nie...

A brat by mal byt rad, ze chodi s kamaratom a nie nejakym dementom.... Alebo poklada svojho kamarata za nevhodneho? A dovod? Preco sa s nim potom stretava a kamarati..

3nttt

skus si par rokov pockat.ako to uz niekto pisal o 2-3 roky by to uz slo.tak cakaj.bud to vyde alebo uz budes mat plnu hlavu niekoho ineho :) zatial si uzivaj jeho pritomnost aspon v kamaratskej forme.