Ako mam pribrat?

Príspevok v téme: Ako mam pribrat?
moncakr

ahojte. mam problem s mojou vahou. meriam 150 cm a a vazim 43 kg. kazdy mi vravi ze mam postavu jak lusk, co z toho ked ja chcem mat plnsie tvary. viete ruky mam jak zapalky chude a nohy mam zas v pohode. to je jedno, proste chcem pribrat len neviem ako na to.pritom jem co najviac hlavne gulase, klobasy, slaniny,skvarky no vsetko,ja nemam problem zjest 4 krajce len tak na desiatu a co to mam za ranajky a nic.Beriem pangamin, b-komplex, som po injekciach B12, uz som bola aj v gastro poradni,kde mi predpisala nutridrink s odozvou,,ze naco vam bude ked ste podla bmi ok,,ale mna tie jej recicky nezlomily. takze po tychto vsetkych vyskusanch pomocok, vydatneho jedla proste nemam ani kilo navyse. tak ako to je? prosim poradte co by najlepsie zabralo. podotykam ze som matkou dvoch malych chlapcov 4 a 6 rocneho a beriem uz 4 roky antikoncepciu triregol.tak poradte, budem vdacna.pa

Simonella

moncakr - neviem kolko mas rokov,ale ked si este vo vyvine, tak kasli na to.. ked budes dospela, priberies.. teraz telo potrebuje energiu na rast..
a po druhe - mas 150 cm a 43 kg.. to je k tvojej vyske uplne primerane.. ja mam o 15 cm viac a tolko kil co ty.. tiez mi nejde nijak raz pribrat a co? mam to geneticky .. mozno to mas aj ty..

rivi

Ahoj Moncakr! To čo ješ na raňajky,pre naše telo úplne prázdne jedlo, nič neobsahuje, čo naše telo vyživuje.Moja dcéra trpela anorexiou, skoro išli na to aj obličky, teraz je v pohode, bez užívania liekov pribrala a má zdravé obličky. Používala Herbalife produkty, fakt sú skvelé, ak más záujem napíš mi na mailovú adresu( pochopila som,že ty nemáš anorexiu).