Prvý sex chalan

canky

Ja som prišiel o panenstvo v dvanástich na školskom výlete o rok mladšou spolužiačkou. Nikto vtedy z nás nebol nato pripravený. Dostali sme nato chuť a mali priestor a čas tak sme si to rozdali. Aj keď to bolo extrémne rýchle z obidvoch strán sme doteraz obidvaja radi že to má za sebou. Nikto z nás to dodnes neľutuje. Momentálne máme raz za čas sex. Keď to chcete obidvaja tak si to užite. Toto je môj názor a mám to aj zo svojej skúsenosti.

hotentot

Toto písal nejaký úchyl, spamätajte sa. Ktorý 13 ročný chlapec vie takto dobre gramatiku,používa interpunkciu, čiarky, slovná zásoba atď ? ...alebo ti to mamka diktovala?

Treecat

Sak v tomto veku je cely vas vzťah max otom ze sa v parku na lavicke drzite za ruku.Okrem toho nemate kde sexovat a to ze vas chytia rodicia je tez velke riziko.To mna keby v takom veku nasli robit nieco podobne tak ma vydedia!

blondula

ze 13 rocny sexovat....sak to clovek este neni ani poriadne vyvinuty :DDD na takych detoch predsa nemoze byt nic "pritahujuce" a eroticke !!!!

nezodpovedny

Tak sa venuj skole a sex si nechaj na vek, ked uz budes mat rozum. KLudne si ho hon sam aj 10x za den. S nou by si este nemal nic mat, ak nechcem byt trestne stihany.