srdce

Príspevok v téme: srdce
Ivette

Dobrý deň,
potrebovala by som pomoc mám 17 rokov..
dosť často sa mi stáva, že mám silné pichanie pri srdci.. v momente musim prestať s pohybom a ostanem stáť.. a tak isto aj akoby praskanie.. to mam stále.. a mam pocit necitlivosti.. pred týždňom mi znecitlivela ruka aj noha.. skoro polka tela.. bola som aj na ekg ale nič. ďakujem

house

V prvom rade by som si denne meral tlak, a ked je OK tak dokladne cievne vysetrenie.Radsej sa dajte vysetrit dobrym kardiologom a cievnym lekarom, pripadne aj neurologom.

RNG

Nuz z mojich osobnych skusenosti, ked som mal zapchatu cievu v clenku, nielen ze mi znecitlivel ale sa objavila velka bolest, tak ze som nevedel 2 dni spat, pokial som si tu zrazeninu nerozpustil vacsimi davkami nattokinazy(4 x 4000FU)
Odvtedy beriem aspon 2 krat denne 2000 FU nattokinazy, plus ju nosim s enzymami v malej krabicke vzdy na sebe, v pripade ze by som citil niekde nahlu bolest, ked si pre istotu okamzite zoberiem aspon 4000 FU(2 kapsulky) ak to bol falosny poplach nic sa nestalo, ak by to ale bola zrazenina, moze mi to dokonca zachranit zivot.

Ivette

no ďakujem len niekedy mam pocit.. akoby som mala odpadnuť...abo dostať infarkt. a pritom ja som športovkyňa... :/

RNG

Mozna mas zvysenu zrazanlivost krvi, to je v Strednej Europe velmi caste, da sa to riesit doplnkom nattokinazy(3 x 2000 FU)
Pichanie pri srdci znamena casto nedokyslicenie pre krvne zrazeniny vo vencovych cievach, bolesti koncatin pre zrazeniny(tromby) v zilach
Nattokinaza nielen riedi krv uplne bezpecne, ale je schopna aj rozbit krvne zrazeniny a dokonca podporuje vyrobu vlastneho telesneho enzymu proti zrazeninam, plazminu.
Samotna nattokinaza ako potravinovy doplnok nema ziadne skodlive postranne ucinky a ani destnasobok odporucenej davky nevyvola krvacavost. Takze sa v pripade potreby da brat uplne bezpecne hoci aj cely zivot.