Citalec - neziaduce ucinky

Príspevok v téme: Citalec - neziaduce ucinky
susikkk

Ahojte. zacala som brat Citalec 10mg pol tablety pred troma dnami, no necitim az take neziaduce ucinky, o akych som citala, ze ludia zvycajne mavaju. Mala som asi 2 hodky ospalost, trochu ma boli zaludok, v noci som velmi nespala. Bala som sa, ze to bude horsie, no teraz neviem ci je to dobre ci zle. Je to preto ze je pre mna mala davka, alebo je to v poriadku a lieky mi zaberu? ja som inak velmi citliva na lieky, zaberaju mi detske davky:P chcem aby mi pomohli.

krivennneee

Antidepresíva bez predpisu - tonzes.com Účinek se dostavil už po několika málo dnech - lepší nálada, chuť do života, klidnější spánek a usínání. Určitě pomůže v těžším období na blbou náladu a mírné deprese. Mne pomohlo toto.

Janulka82

Ja AD neberiem, ale viem, ze ludia k tomu uzivaju este nieco na ukludnenie neurol, lexaurin, xanax, na zacoatku liecby ad aby preckali obdobie kym lieky zaberu, trva to niekolko tyzdnov

Evililena

Dobrý deň,
prosím Vás o skúsenosti s citalecom. Mamina pred týždňom začala uživať Citalec20mg 1/2 tbl večer . Je veľmi netrpezliva, neverí že jej to pomôže a tvrdí že si ráno stale opakuje jedno a to isté.
Teraz po týždni by mala prejsť aj na dávku 1/2 tabl aj ráno.
Lekár jej povedal že musí vydržať ale ona stále tvrdí že je to horšie.
Môže to byť len prechodný stav?
Dakujem

nina35555

no takže moje skúsenosti beriem citalec dva týždne presne. Môj stav bol hrôza búšenie srdca nespavosť výčitky negatívne myšlienky nechuť k jedlu človek má pocit že už to nikdy neprejde a bude musieť žiť s tým navždy.keď už som bola vyčerpaná naozaj strašne moc a nič mi nepomáhalo ani prechádzky ani vitaminy povedala som si dosť.proste som mala pocit že umrem zo sklamania.Mám dve deti ale dosť ťažký život za sebou ale deti su zdravé keď mi už malo byť najlepšie a všetko prešlo tak zrovna to na mňa prišlo. Išla som k obvodnej ale už som bola objednaná u psych. ale az za dva týždne .Doktorka mi dala citalec 10 a k tomu tricitto a lexaurin.začala som s citalecom ráno najskor stále hrôza nič sa nelepšilo ale po 8 dni som si dala 2 teda 20 a musím povedať že tricitta som sa bála aj keď doktor mi povedal že sa nemám čoho aspoň na 2 týždne.Musím povedať že po 2 týždňoch sa cítim ako pred tým normálna uplné zdravá takže treba len vydržať nič iné....prejde to...

Pgi

Prosim vas, mate skusenosti s nejakym liekom ci pripravkom ci bylinkou, ktora by pomohla proti agresivnym stavom aj stavom sebapoškodzovania?

rr

To čo opisujes, tie akoby závraty pulzovanie. To je z toho, keď naraz vysadiš liek. Mozog si zvykol na serotonin, a keď mu ho tak drasticky uberies, začnú sa prejavovať abst. Príznaky. Keď uberať, tak postupne. Pravdepodobne Ti prestal slapat. Treba zmenu. Pytaj si cipralex, pokiaľ ti robí dobre citalopram. Ale na ocd sú aj lepšie lieky. Treba sa porozprávať s odborníkom a hlavne mu nič nezamlcat ;-)

osmijanko

Ahoj, nebudem zakladat novu temu, opytam sa tu. Pred 2 rokmi mi nasadili Citalec, na obsesivne cinnosti a apatiu k ostatnym, pre zivot dolezitejsim veciam.

Prve balenie 10mg, odvtedy 20mg 1tabletku denne.

Trochu sa to vyrovnalo, sice ma to uplne nespasilo a nenapravilo ale pocitujem ze aj zopar veci s ktorymi som mal predtym problem, napriklad chodenie medzi vela ludi, jedenie v spolocnosti a plnych restauraciach mi teraz uz problem nerobi. A to som ani nikomu nehovoril, ale Citalec to prekvapivo odstranil.

Posledne mesiace som vsak nejaky nadmerne unaveny, stale by som sa len valal a spal, nic sa mi nechce, tak som trosku zacal experimentovat s davkovanim (na vlastnu past) skusal som dvojnasobnu davku (2x20 denne) aj na nejaky tyzden vysadit, ale je mi stale rovnako. Posledne dni ma chytaju take male zavrate alebo ako to nazvat, ked pohnem hlavou alebo sa na nieco obzrem, tak sa mi tak na stotinku zatoci hlava, tak v nej zapulzuje a nalomi rovnovaha, ale nic badatelne, len ja to citim.

Myslite ze mam vysadit? Alebo naopak zvysit davku, alebo proste pokracovat v tych 20mg?

RNG

Phoenix, ja tu uvadzam rady od riadnych a velmi uspesnych znamych lekarov, co si zvolili pouzivat rozne ucinne prirodne vytazky miesto liekov.
Kedze k nim nemate pristup, lebo posobia v USA a su pomerne velmi drahi a poistky u nich nic nehradia(sprisahanie celosvetoveho medickeho monopolu) a dokonca ich prace nie su v beznej tlaci vobec spominane, tak sa ich smazim aspon takto tu oznamovat. Ja to tiez viem len pre to, ze si uz dlhorocne predplacam ich periodika a rozne knihy co vydali, inac sa to ani nemozem dozvediet.
Zijeme vo svete penazi, takze zadarmo nic nikde nenajdes, leda ak reklamy a "informujuce" clanky na rozne produkty, co ti chcu predat.