Dobry psychiater KE

Peter Višný

Doporučujem Dr. Ondirovú, na prvé vyšetrenie som nemusel čakať dlho,pani doktorka je chápavá,inteligentná a ústretová. S liečbou som bol spokojný a dnes sa už cítim úplne v pohode.

kikina3

Odporucila by som ti Dr. Malejcikovu, pondelky,utorky robi v Ergomede poliklinike. Je velmi mila usmievava a hlavne vypocuje vsetko a poradi :) bola som u nej nedavno a velmi som sa bala a po navsteve u nej mi stres opadol uplne. Vie ta objednat dost rychlo, ja som tam zavolala a o tyzden uz som bola u nej. A nie je s tych psychiatrov co len supnu lieky a po 20 minutac papa. Alr mozes tam byt aj 40-50min a povedat jej vsetky tvoje tazkosti :)

KatulienkaXX

Veľmi odporúčam pani doktorku Milichovsku.Bola som u nej 2 krát a veľmi podrobne sa mi venovala. navrhla dalšie konkrétne postupy liečby. Nasadila mi lieky, ktoré mi zabrali a bola veľmi milá a ústretová. bola som u nej dlho. Podrobne rozanalyzovala moje problémy. vrelo odporúčam túto pani doktorku každému, kto má psychické problémy.

......

Pani doktorka Ondirova je veľmi dobrá lekárka. Chodím k nej 3 rok. Vždy som v ambulancii tak dlho ako ja chcem. Minútu alebo 30 minút. Stále má vypocuje , poradí. Vôbec nie je pravda,že len predpisuje lieky. Na to,aby spoznala pacienta je potrebný čas. Len tak dokáže stanoviť jeho presnú diagnózu. Lenže na to,aby vás spoznala musite byť otvorený. Každý za lekárom ide z vlastnej vôle. Každému z nás vyhovuje iný prístup, iný lekár. A mne veľmi pomohla.

the best

ja navštevujem psychiatričku

MUDr. Caisová Danica,

je najlepšia a najviac uznávaná na Slovensku.Som s nou velmi spokojná a je v Košiciach.Vrelo odporučam už tretí rok k nej chodím.Ona je pschiater sexuolog vypočuje si ta velmi ludský prístup aj skvelá sestrička.chod za nou nesklame ta.

suzi25872

Ondirovú neodporúčam, známa k nej chodila a ešte viac sa scvokla, len jej predpisovala lieky ktoré jej nepomáhali a úplne ju zničila, až skončila na psychiatrií :( dúfam že jej to bude spočítané !

jankaaaaaaaaa

pani milichovska je velmi priatelska a sympaticka, ma trosku viac ako 40 :)) jej fotku si mozes najst aj na fb napriklad