Zeleny stvrtok

samko r.

Pozdravuj prírodu a dierku na slúchatká by si mala mať pod CD mechanikou so symbolom slúchatiek, ale aj vzadu s nápisom MIC.

aljoška

Ešte bude problém či nájdem dierky kde zapojit slúchadlá.Ale to budem hladat až poobede.Takže zatím sa lúčim,PNC som zhltla,idem sa kochat krásami prírody.

aljoška

Škaredá streda už bola,to sme už mali sviatok.To je na začiatku postu.Háčik je tam,len ja blbá som si tam napísala celé meno.Musím zistit ako to zmenit.

samko r.

Ešte v tejto téme mi povedz, teraz bude aj Škaredá streda? To má moja suseda zas meniny? Zase musím ísť vinšovať?

samko r.

BAF!!! A Brunuška je zase preč. Aljoška, dolu na lište sa ti musí objaviť taká zelená fajka /háčik/. Vtedy máš Skype aktivované.

aljoška

Díky.Mali by sme preskočit do byliniek,no ale nevadí.Lenivá som na kloktanie tak som si nasadila penicilín na to hrdlo.Ale možno dobre,lebo mám až v ušiach zalahnuté,aspon sa celkovo preliečim.Tak čakám tak do 13,30 čo zhltnem tabletku a padám von.Konečne u nás vykuklo slnko.

brunuska

samko suhlas-tiez si myslim,ze to bol riadny pako co toto vymyslel-slubuju uz roky,ze dost a nic-v zivote nepochopim na co je toto dobre? uspora energie??aka? tak tyzden kym sa prisposobim.majte sa.

aljoška

No a to nás čaká ešte dalších minimálne 5 rokov.Idú mi s tým na nervy.My sme mali rušnú noc,lebo synátor odchádzal a nevedeli sme sa vysomárit,ako vlastne pojdu vlaky.Tak to riskli a trafili sa.