Ako odplašiť chalanov

Príspevok v téme: Ako odplašiť chalanov
Meretseger

Mám takú, povedala by som veľmi nezvyčajnú otázku. Pred týždňom som ukončila vzťah s priateľom. Pred ním bol ešte jeden, na ktorého som bola tak naviazaná, že keď ma nechal, totálne som sa zosypala a odvtedy nie som schopná vo vzťahu fungovať (a tiež existovať bez žiletky, takže to bola pekne bolestná skúsenosť).
Netúžim po ďalšom chalanovi (ani dievčati), a to na pekne dlhú dobu. Poviete si, že ma to prejde, ale nechcem si to dovoliť. Potrebujem sa dať sama dokopy a zvládnuť konečne HPO, pretože zrejme to je hlavná príčina môjho chybného fungovania.
To však neznamená, že sa začnem zanedbávať, prestanem dodržiavať hygienu a podobné veci:) Práve naopak, chcem byť príťažlivá, schudnúť, etc., ale jedine sama kvôli sebe, kvôli tomu mizernému sebavedomiu, ktoré stále nemám.
Čo potom s prípadným nápadníkom? Ignorovať, prípadne dať jemne najavo "tiahni" (jo, čo je to jemne?); jednoducho, ako dávať mužom najavo, že nemám najmenší záujem?

Meretseger

Dúfam. Snáď nenatrafím na nejakého zvrhlíka, ktorého nezáujem akurát tak ešte viac nakopne 0_o
Mimochodom, v súčastnosti záujem mám, a to veľký - o svojho psychológa. Je strašne sexy a sympatický, a včera som mu vyklopila pár vecí typu, že žiarlim na jeho priateľku, zvádzam ho a chcela by som sa s ním vyspať:) Ale na druhú stranu, keďže je dobrý terapeut, na niečo také nepristúpi a aspoň sa na to môžem bližšie pozrieť, ako takým veciam nepodľahnúť a nevyklopiť ich ďalšiemu mužovi -ktorý by aj súhlasil - predtým, než si uvedomím, že... že čo? Sex áno, ale vzťah nie? Ou, to som teda dopadla.

lulu22

aha, tak to som netušila, koľko máš rokov :D
ale myslím si, že každý normálny chlap, čo má aspoň štipku rozumu, pochopí, že nemáš záujem, ak mu to narovinu povieš.

paganstorm

ja to jemne naznačim, potom poviem narovinu a ked nepomaha začnem byť protivna, uštipačna, pripadne mu predstavim nejakeho kamarata ako svojho chlapa na sex to zvyčajne zaberie

Meretseger

doubledog: Nájdu sa aj takí, ktorých to neodradí.
lulu22: Paráda, skúsim :D Hoci sama v dvadsiatke vyzerám tak na 14, bohužiaľ, ale ešte vždy sa môžem preukázať občianskym, že na deti už mám vek :D

lulu22

ak bude mať o teba niekto záujem, tak mu povedz, že máš malé dieťa. to odradí skoro každého chlapa :D
kamoška to má vyskúšané, bola na x stretnutiach a zozočiatku nepovedala, že má dieťa-ani sa jej žiadny nepýtal, ale až keď mu to na nejakom 3-4rande povedala, tak už sa neozval..:) a od tých pár nevydarených skúseností to hovorí hneď na prvom :D a aj tak sa nájde nejaký chuj vždy, čo sa ozýva, ale s tým, že len keď má voľný víkend(že syn je u otca).. :D

Meretseger

chobot: Ha, že mi to nenapadlo skôr!
pravy huhu: Netvrdím, že som zosypaná, nauč sa čítať. A neviem, čo je na tomto chujovina, asi nemám dosť primitívny mozog na to, aby som to pochopila.