Bolesti hlavy, nespavost, nesustredenost, malatnost, nevolnost

Príspevok v téme: Bolesti hlavy, nespavost, nesustredenost, malatnost, nevolnost
peter007

Uz asi 3-4 roky mam velmi zavazne zdrav. problemy.. A vsak nie a nie zistit co za tym je. Mam tupe bolesti v zahlavy,unavu,nevolnost,zle prekrvenie koncatin,castu nespavost,zapchu,nesustredenost.. Nie kedy je to az take hrozne ze zo skoly ked idem newiim ci wobec dojdem domov! Prosim was ak ma niekdo bodobne priznaky piste, potrebujem aspon dakoho s kym by som o tom mohol pokecat, pretoze uz to psichycky nezvladam... :((((

Ivka 1

xokala napíš mi na mail ak chceš. Včelí peľ,ktorý užívam je z čistých oblastí náhorných plošín, neobsahuje olovo a ďalšie ťažké kovy.

rena20

Ivka1 Prepačte že tak neskoro pišem ale mala som vela prace a nevedela som ako to funguje s mailom poslala som vam spravu no neviem či vam došla niekako stym neviem narabať ak ano dajte mi vedie a ak ano kam mi pride odpoved ja važne neviem ako to funguje dakujem pekne.

Ivka 1

Ako som už písala v predchádzajúcom príspevku o včeľom pele - obsahuje látku Quercetín,ktorá reguluje vylučovanie histamínu do organizmu.
Práve preto sa odporúča užívanie včelieho peľu večer alebo tesne pred spaním - aby bol spánok kvalitný a organizmus si cez noc odpočinul a ráno aby sa zase organizmus naštartoval a po obede , kedy nastáva v organizme útlm v dôsledku príjmu potravy . Po 17.hodine by sa už nemali piť žiadne povzbudzujúce nápoje .Závisí to aj od hodiny,kedy chodíte spať. Veľmi dôležitý je aj denný režim a pravidelnosť - ráno vstávame vždy tú istú hodinu a večer ideme spať taktiež vždy v tom istom čase.
Celkovo sa ťažkosti dajú riešiť detoxikáciou organizmu - očistením hrubého čreva od nánosov z nestravených zvyškov potravy, len čisté hrubé črevo dokáže vstrebávať minerálne látky a vitamíny. Kvalitné probiotiká ,dostatok vlákniny a pitný režim dokážu zlepšiť prácu životne dôležitých telesných orgánov.

rena20

Katkaaa nie všetci lekari ti vedie pomocť stale ma pichalo vboku na lavej strane a oni mi povedali že tam nemam nič čo by ma mohlo pichať a nakonec sa našiel dôvod no oni povedali že to nieje môžne tak sa pytali mojho ženskeho doktora a presne to tak aj bolo potvrdil moju chorobu no brala som lieky a je mi ok už ma pomali v boku nepicha iba ked sa roštulim alebo robim tašie prace :-)

Katkaaa

Tiež mám kadejaké problémy, chod k lekárovi a zisťuj, pretože to môže byť histamínová intolerancia. Môžeš mať nízku aktivitu enzýmu diaminooxidáza ktorá má za úlohu štiepiť histamín prijatý v potrave a tým pádom sa ti dostáva veľké množstvo toho histamínu do krvného obehu a je ti takto tzn. príznaky ako opisuješ.. je ti nanič. Pýtaj sa na gastroenterológiu,alebo lepšie na alergológiu,tam ťa obradia ;)