ktory uces mi podla vas sedi?

Príspevok v téme: ktory uces mi podla vas sedi?
buhta

je asi blbe zakladat kvoli tomu temu v tomto fore, ale mohli by ste mi, prosim, poradit, ktory "typ vlasov" sa mi podla vas najviac hodi?

pokec.azet.sk

asi je tazke hodnotit to, kedze mam na fotkach rozdielne vyraze tvare, ale snad sa niekto z vas vyjadri :)

jasne, je to maximalne banalna vec, ale chcem sa o seba zacat trosku viac starat, tak ma zaujima, ako sa budem okoliu viac pacit

dakujem :D

buhta

Jahodka: fotky nie su upravovane-len ma priamo ozarovalo slnko a preto ta bleda tvar ("prirodzeny retus tvare"):P a asi fakt nemam dost kamaratok- kazdopadne ma zaujima nazor verejnosti a nie mojich kamaratok, aby to bolo co najobjektivnejsie

Inkognito: bola som tam s frajerom :) bala si sa ho? :D

Izabelka: predpokladam, ze mas na mysli sposob malovania aky je na fotke s ofinou- uz sa tak davno nemalujem ;) vlastne sa vobec nemalujem, iba obcas spirala

Zaran

Rozhodne najlepšie vyzeráš s rovnými vlasmi(obr.č 5)tam na mňa pôsobíš oveľa krajšie,mladšie a neviem prečo ale aj trošku chudšie ale aj na ostatných fotkách ti to svečí.

JahO_Odka

:D ... tak to už sme ďaleko dobačovali, keď takéto témy zakladáte vo fóre.
A čo sa slečny týka, tak pokecové fotoshopom vybielené fotky riešiť na stránke zdravie.sk je fakt dosť divné. Hlavne keď máš na polovici absolútne rovnaký účes. To nemáš dosť kamarátok, aby ťa objektívne zhodnotili?

[zruseny1]

buhta :D takze predsa si to bola ty :D stali sme pri masovom pultiku hned za sebou :D:D
keby si tam nestala s nejakym chalanom tak sa ti mozno aj prihovorim:)

Izabelka_MT

Si zlatá baba ale prosím ťa ak sa takto maľuješ denno denne zmeň to, lebo nevyzeráš tak najlepšie ..inak si taká pekná baba

buhta

aysia: uz som raz pisala, ze nie som narcis a ako to cele vnimam (mozes si to precitat v starych prispevkoch) :P

inak pre vsetkych: vzdy nosim uces, v ktorom sa citim dobre a vacsinou je to zapletany vrkoc :P tieto nafotene ucesy mam v plane nosit len obcas ako bonus, preto sa pytam na nazor ostatnych ludi :)

Lala66

ja len nahodim svoj skromny nazor, s hustou ofinou na cele vyzeras trocha "drsnejsie" a uplne najviac sa ti hodia rovne s tou ofinou nabok, este keby si ofinu skusila posunut cca viac cez celo, by to bolo super :) ale takto: najlepsie je to podla tvojho vlastneho dobreho pocitu :))

alyiana

buhta:

nos uces v ktorom sa citis TY dobre..a nie taky co si druhy myslia ze ti svedci...

cele je to o tom ako sa citis ty!:)....

aysia

narcisek jeden:)) moja zlata, len pre tvoje dobro ti zelam aby si skoro zistila, ze na svete existuju omnoho zaujimavejsie veci ako si ty sama pre seba ;)