psychicke problemy - co vam pomohlo okrem liekov

Príspevok v téme: psychicke problemy - co vam pomohlo okrem liekov
stonozka

Dobry den. Chcem sa spytat tych, ktori sa liecia na nejake psychicke poruchy,co im pomohlo mimo liekov. U mna su to depky a uzkosti, prilisna hanblivost. Samozrejme lieky uzivam uz dlho a pomohli mi scasti. Aj som navstevovala psychologicku, ale to bolo skor o vyrozpravani sa. Rozmyslam vsak o niecom co podla vas pomaha,nemyslim ani tak nejake pripravky, lieky apod ale skor mam na mysli nieco ako hypnoza, meditacie, kineziologia, nejake relaxacne techniky.Nieco s cim mate dobre skusenosti, hoci by tie sedenia aj nieco stali. Rozmyslam ci si nekupit biofeedback, taky aj pre beznych ludi, hoci vidim ze to nie je nic lacne, ale tak ked to so mnou skusala psychologicka na sedeniach, tak mi to pripadalo ako nieco, kde fakt mozem vidiet, ze sa deju so mnou zmeny.

Iris_

Chýba ti životabudič – je ich veľa, napr. harmonický vztah, stanovenie si životného cieľa, ktorý budeš postupne plniť, alebo iné aj malé radosti, ktoré Ti budú spríjemňovať deň a ty sa na ne budeš tešiť už ráno pri prebudení sa.
Najlepšia a najideálnejšia pomoc môže byť aj :
Vlastná produkcia endorfínov – Pri nej budeš fit nielen psychicky ale aj fyzicky : Každé ráno zacvič jako otvoríš oči, si poveďz – ČAKÁ MA PRODUKCIA ENDORFÍNOV – mojich HORMÓNOV ŠŤASTIA – vstaň z postele a urob 30 brušákov, 30 klikov, 30 drepov, postupne každý deň pridávaj, aspoň do 50 z každého a v priebehu dňa najlepšie hodinu před večerou si to zopakuj. Už po týždni uvidíš ten rozdiel v tvojom aj raňajšom naladení při prebúdzaní sa, pretože pravidelným pohybom produkuješ endorfiny – hormóny šťastia a tie človeku uľahčujú existenciu v každom smere. Sú oveľa vhodnejšie, ako všetky možné ostatné prípravky, či už chemického alebo prírodného druhu – ktoré jedny viac druhé menej zaťažujú ľadviny /tj. obličky/ , ktoré ako vieš pracujú ako filter a keď sú už příliš zničené – člověk pomaly zomiera – pretože ľadviny ochádzajú ako prvé – sú ZÁKLAD pre zdravú funkciu všetkých ostatných orgánov.
Keď sa rozhýbeš a začneš s pohybom, jasné že si môžeš vytvoriť aj svoju vlastnú zostavu ale potom je už len potrebné cvičiť pravidelne, lebo organizmus pocíti blahodarný účinok teda aj fyzicky, nielen psychicky a bude sa ho dožadovať. Ak mu ho nedopraješ, bude Ti to pripomínať jednak únavou jednak depresívnymi stavmi. Takže tak. A tých možností je ešte veľa avšak to, čo uvádzam mám osobne vyskúšané, tiež som bola v minulosti nútená bojovať vnútorne so sebou a okolím. Práve táto metóda prináša výrazné pozitívne zmeny. Ak by ti to však predsa nepomáhalo, mám ďaľšie účinné pomôcky psychického rázu, ale to už by som ti odporúčala obrátiť sa na moje bezplatné poradenstvo : biorelaxharmonie@gmail.com Držím Ti palce. !

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

asitak

na tom nie je nič na prezrádzanie. aj predtým som bola u psychológa, ale bolo to o ničom. u tejto to bolo iné. našli sme príčinu a ukázala mi, čo s tým mám robiť. ostatné už bolo na mne. nehovorím, že som sa okamžite chytila, ale už po tom prvom stretnutí ma to nakoplo. potom som k nej išla ešte dvakrát na konzultáciu, to sme už vlastne dorábali rozrobené a riešili to, čo ma ešte obťažovalo. a odvtedy zvládam sama. tak ale u každého to nemusí vyjsť. niekto možno potrebuje lieky.

dancul81

Tak ja sa pripajam.Som velmi senzitivny clovek.a momentalne tiez prezivam silnu uzkost a boli ma zaludok.nedano som sem pisala,ze minuly pondelok som stretla 3 diviakov a vobec som to necakala.Som sa podvedome tak nalakala,ze som sa zblokovala a navyse mam aj arytmiu s toho.Kto uzkost nezazil nepochopi.Nechcem ist ku lekarovi ziaqdnemu skor skusam alternativu!Reiky,pijem caj z lubovnika.a striedam to so zlatobylou obycajnou obidve byliny ukludnuju striedam to aj s praslickou.....uzivam valerianu tu dostat kupit cez stranku zore.sk.Verim,ze sa stoho dostanem!!!Pomaly sa liecim.clovek musi s tym bojovat!!!Ako prislo tak aj odide verim tomu musis aj ty!!!A skusit rozne afirmacie...zapalit sviecku a stale nieco robit aby clovek na to nemyslel.Drzim ti palce!!!Aj sebe ich drzim a vsetkym ktory maju taketo trapenie....A verit,ze to prejde....:-)

ivett88

Mne pomohol šport a tanec, teraz chodím na salsu a je to úžasné, skús to:) a samozrejme musíš sa mať začať rada, neriešiť zbytočné veci keby bolo keby, žiješ tu a teraz a život je dar , tak do toho:)) ja som mala úzkosti, viem o čom hovorím...

Meretseger

Lea: To by si mohla rovnako povedať, že i diabetici sú narkomani, pretože si musia doživotne pichať inzulín. Bože, ľudia, spamätajte sa.