Prvý a posledný

Príspevok v téme: Prvý a posledný
LOLiii

Mám prvý vážny vzťah. Priateľ je o10 rokov starší odo mňa ja mam 19. Je úžasný.Nie je to už tak že si ho idealizujem.. viem presne aký je a vidím aj jeho chyby no aj tie na ňom ľúbim.Naozaj sa veľmi milujeme, vo všetkom si rozumieme všetko je fajn. No je to môj prvý vzťah po všetkých stránkach. A on to už neberie vzhľadom aj na to koľko ma rokov len tak. Berie to veľmi vážne. Ako lásku na celý život.Ja to pravdaže cítim tak isto. Ale je to vôbec možné. Nemôže sa nič pokaziť tým že som nemala nikoho iného alebo tak? čo myslíte

sweater

moze sa pokazit hocico, alebo aj nic, zaoberat sa takymito otazkami je zbytocne, pretoze odpoved na ne nenajdes, ja vam zelam nech vam to klape, stastne hrdlicky :)

lasica

Ahoj, ja nevidím jediný dôvod, prečo by sa to malo pokaziť z toho dôvodu, že bol tvoj jediný. Ja som ten istý prípad: môj manžel bol môj prvý a pevne verím, že aj posledný. A zatiaľ vyzerá, že naozaj bude posledný. Toto naozaj vôbec nerieš. Pokiaľ sa milujete, je úplne jedno, či je prvý, druhý ..... Má viac kamarátok, ktoré sú už vydaté a ich manželia boli ich jediní. V dnešnej dobe sa to skôr berie ako zázrak, ale ja si myslím, že krásny ...:).

timom

nechápem, ak ho tak miluješ, prečo máš vôbec potrebu to riešiť? Lebo ja keď som sa prvýkrát zamiloval, neriešil som, miloval som. Toto už o niečom napovedá, zamilovaný človek by o tomto nemal premýšľať. Príde mi to ako predmanželská zmluva. Moja mam mala 17, keď sa vydávala a sú s otcom 30 rokov. Nerozdelilo ich nič. Ja som svojú prvú mal na výške - aj ja som bol jej prvý...ale jej očividne niečo chýbalo, potrebovala skúšať a tak skúšala-kolegu nového. Moja teraz už žena mala predo mnou chlapa a naopak je mi verná. To závisí od toho aký typ človeka si. Ale aby som sa vrátil k tomu najdôležitejšiemu - ak si zamilovaná, nerieš takéto veci, užívaj si ten pocit.

RNG

Nuz je to smutne, ze taketo otazky vobec existuju. Este pred par desiatkami rokov bolo skor pravidlo, ze prvy bol obvykle aj posledny a jediny.
A nie je na tom nic zvlastne, ved aj v prirode su rozne druhy zvierat, co sa paria na cely zivot.A ja si myslim, ze by sme mali byt aspon natolko moralni, ako niektore zvierata......
Aspon to je moj "staromodny" nazor, z cias, kde bolo menej psychoz, rozvodov a nemanzelskych deti. A nezrovnatelne menej pohlavne sirenych chorob.

Magy

LOLiii, laska na cely zivot samozrejme existuje, znamena najme sulad a ochota znasat toho druheho so vsetkym, co k nemu patri, dobrym ale aj tym horsim, tolerovat sa nazvzajom, ucta a dovera k nemu, podporovat sa, byt trpezlivy... ANO, laska na cely zivot existuje a nezalezi, ci je to tvoj prvy, alebo dvadsiaty. zalezi, ako si navzajom vyhovujete vo vsetkych ohladoch, a v tom kde si vyhovujete menej alebo vobec, ako to dokazete tolerovat.
Ty len pekne rob, co dokazes najlepsie pre vztah a netrap sa hlupostami ci to bude alebo nebude na cely zivot. zarucit ti to nezaruci nikto a nikdy. ale pokial do toho das vsetko (v ramci rozumnych moznosti), tak si nebudes mat co vycitat, ak by to aj nahodou skoncilo skor. Gratulujem a drzim palce!

hujrfg

Ja som mala tiež vážny vzťah a pokazila som to :( Ver mi, ak sa ľúbite, tak sa nedá nič nepokaziť, ty len pekne ľúb svojho priateľa, majte sa radi, buď dobrou partnerkou a budeš mať život, ktorý ti mnohé dievšatá budú závidieť. Nesklam niekoho dôveru ako ja, nič ti za to nestojí a už vôbec nie druhý chlap, len aby si zistila, aké to je

maruska123

ako ti maju cudzi ludia odpovedat, ci tebe bude nieco casom chybat? :DDDD

ved to nevie nikto povedat ani o sebe samom